rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
To ja powiem tak... jutro wracam do domu i jak sie wyrobilbym ze wszystkim, to nawet od jutra do 5 stycznia :D bo potem swieta... no + ew. przerwy na kokszenie sie na studia :P wszak sesja niedlugo, a mam chyba 2 prace do napisania i costam jeszcze... <lol>
To ja jak zwykle mały offtop to DymQa :> w sobotę masz czas u samochoda? :P Bo będę miał zadanie domowe - zakupić choinkę :P, chociaż pewnie jak z kwadratu to i na piechte się przyciągnie :]
No to juz mniej wiecej jasne:
W pierwszy dzien swiat Xerrox i Ravana. Jesli bedzie cos jeszcze do dogrania to dogramy.
W zaleznosci od stanu mojego i graczy w nocy z 1 na 2gi dzien swiat sen lub granie.
Jesli sen, (wy)konczymy Xerroxa i Ravane 2giego dnia swiat.
Jesli okaze sie (a moze), ze skonczymy 1 dnia swiat wieczorem lub wczesnie w nocy (tak do 3), to 2 dnia swiat sesja warhammerowa.
Jesli skonczymy 2giego dnia swiat, nastepnego dnia po nim sesja warhammerowa.
Ciagle nie wiem co z Lukaszem - H, dowiedz sie jak mozesz, bo ja z tym czlowiekiem zadnego kontaktu nie mam, moze nie wiem, kopnij go zeby sie na forum zapisal, cokolwiek? Bo inaczej mozemy go tylko pytac "pasuje Ci uzgodniony przez nas termin? nie? trudno" Jesli jego obecnosc skonczy sie na tamtej jednej sesji na ktorej byl, to miejsca w skladzie on nie zagrzeje, choc chcialbym, by zagrzal. No ale.
Lepiej żebyście grali jeszcze dd drugiego dnia świąt bo u mnie nie ma najmniejszej szansy na pojawienie się w trakcie świąt... 27 grudnia i owszem już mogę być ale nie wcześniej...
Chyba M chciałeś powiedzieć drugi dzień świąt zaczynamy X & R bo w pierwszy to mnie pewnie starzy z domu nie wypuszczą... zresztą to jeszcze się okaże ale bardziej bym liczył jednak na drugi dzień świąt czyli we wtorek...
Miałem na myśli środę nie wtorek :P już mi się pierdoli od tej roboty wszystko - a dobrze że zajrzałem jeszcze :P
Juz jestem niemalze pewien, ze 2giego dnia swiat zdarzymy rozegrac calosc sesji konczacej kampanie "Lord of the Dreams" i nastepnego dnia bedziemy mogli juz grac w wh, choc http://wieza.pun.pl/viewtopic.php?id=55 - to co dodalem do mojego postu.
Zapraszam wiec kazdego, kto bedzie chcial byc obecny na bitwie (sesja 2 dzien swiat) o wpisanie sie tutaj.
Ja niestety żałuje ale mnie nie będzie...
Ja postaram się być w te wszystkie 3 dni ale pewności dokładnej nie mam gdyż starsi coś znowu zaczynają o nauce burkać :P
Jutro będę czyli 28 a jak kolejne dni to nie wiem jeszcze ale też postaram się być.
Postaram się być tak wcześnie jak tylko mogę ale jak już wspominałem w domu jak co sobotę mam trochę obowiązków