rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
jak na razie obojętnie kiedy a gdzie to nie wiem bo u mnie niema ani miejsca ani możliwości...
Jestem chory narazie, jak wyzdrowieje do piatku to nada grac.
Ale na 100% jestem w stanie powiedziec, ze sesja nie bedzie u mnie, nie ma takiej opcji.
Wiec jesli nie znajdziemy innej lokalizacji sesja sie nie odbedzie.
Dlatego prosze wpisywac, jak ktos ma jakas opcje. Jak sie nic nie znajdzie do piatku to rezygnujemy.
whatever :P po tym tygodniu to może być już jakikolwiek dzień piątek, sobota :P wsio pasuje
Schen do mnie dzis napisal, ze jest obloznie chory i nie ma opcji grac w weekend. Z tego powodu sesja zostaje odwolana chyba, ze Schen tu napisze, ze jest inaczej.
Nie jest inaczej bo dalej chory jestem może już nie obłożnie ale nigdzie jeszcze nie wychodzę - dzisiaj dopiero do kompa usiadłem a tak swoją drogą M byś chociaż coś odpisał :P
Jeszcze nie wiem czy będę miał jak - to w sumie już prawie przed świętami więc może się szykować trochę roboty w domu w sobotę więc nie wiem czy starsi mnie puszczą... ale wstępnie może być...
Przecież wiesz że czwartek u mnie odpada :P
Aye - może być - drugiego dnia świąt i tak już nic pewnie nie będę miał do roboty więc można...
podrecznik "Jak radzic sobie w zyciu kiedy jest sie niekompetentny i nawet w sklepie sie o maslo nie umie poprosic" przeczytany. Jesli pytacie czy jestem glodny niebezpiecznych przygod odpowiem: Umieram z glodu! (i pewnie znajac zycie umzemy gdyz nadal jestesmy niekompetentni)
blech - narazie ta sesja nie na 100% jak u mnie jak się nie wykuruje dobrze to mnie stare nie puszczą nigdzie...
Sesja jutro 8 stycznia 2008 - czwartek u Mateja o godzinie wieczornej - nie wiem co to znaczy trza Dymqa lub Schena pytac jak oni skoncza. (sam pozwolilem info na forum dodac w sumie ja dalej staznik terminow, nie martw Sie M chleba Ci nie odbiore :P)
Z dzis (sobota) na jutro (niedziela?? (bardzo marna opcja, ale jakby nie bylo innej)
Z poniedzialku na wtorek nie pasuje, bo we wtorek pracuje.
Z niedzieli na pon nie pasuje ani zbytnio mi ani Schenowi.
Z wtorku na srode jest dobra opcja.
Z srody na czwartek wiem, ze Schenowi nie pasuje bo wyjezdza.
Nie wiem ile bedzie, wiec nie wiem jak dalej.
I nie wiem kiedy mam poprawke z prawa podatkowego, wiec tu troche cicho.
poniedziałek na wtorek albo wtorek na środa może być jak dla mnie...