Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#31 2009-02-15 00:00:37

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Re: Wzdy sesja

Z pon na wt nie, bo pracuje. Wiec z wtorku na srode.

My beloved player, I've got a story to tell...

#32 2009-02-17 05:42:20

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Wobec braku sprzeciwu

wtorek 17 lutego 2009r., godz. 19:00, u mnie

#33 2009-02-23 17:39:52

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Sesja odbyla sie z 21/22 lutego 2009r., od godz. 20 u Schena.

Nastepna sesja proponuje 28/01 luty/marzec 2009r., od godz. 20:00, u mnie.

Poniewaz do tej pory nie zarejestrowali sie Radek i Piotrek, trzeba bedzie ich poinformowac o ustaleniach. Jak Wam pasuje taki termin?

#34 2009-02-24 13:41:07

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Jak dla mnie pasi - a ty póki co do poprawki zakuwaj :P

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#35 2009-02-25 15:54:14

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Moja propozycja to sobota na niedziele od 20:00 u mnie, alternatywnie z niedzieli na poniedzialek od 20:00 u mnie. Jesli dalej nikt nie bedzie pisal nic, sesja odbedzie sie z soboty na niedziele. Wiem, ze Piotrowi to nie pasuje, ale z kolei na poniedzialek nie pasuje chyba Radkowi. Wiec po prostu - jesli nie bedzie ustalen, o 20:00 w sobote czekam. Jesli umowimy sie inaczej - ok. Mi nie pasuje w piatek na pewno sesja. Dwa terminy dostepne u mnie to sob/n i n/pon. Pisac komu co i jak.

#36 2009-02-25 18:36:40

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

niedziela poniedziałek średnio ale w ostateczności może być a tak poza tym to czwarte/piątek/sobota/niedziela (niepotrzebne skreślić :P) jak najbardziej :]

#37 2009-02-26 15:11:43

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Jesli do soboty do godz. 12:00 nikt nie napisze tutaj, ze jest inaczej to sesja odbedzie sie w sobote od godz. 20:00, ale dobrze jakbyscie byli juz o 19:00. Sesja odbedzie sie u mnie.

#38 2009-03-02 14:18:39

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Przemyslalem sobie troche sprawy i:

Proponuje sesje z soboty na niedziele, od 19:30, u mnie najpewniej, bo zdaje sie inszej lokalizacji nie ma.

Egzaminy nowicjackie postaci Schena oraz magisterski postaci H rozegramy albo po zwyklej sesji, albo w niedziele pod wieczor i w nocy z niedzieli na poniedzialek, a jesli nie bedzie takiej mozliwosci, to w jakims innym terminie.

Niestety, moj plan, by grac z czwartku na piatek spalil, poniewaz w piatek pracuje.

Z piatku na sobote takze najprawdopodobniej nie bedzie sensu niczego organizowac.

Dodatkowo, poskladalem doswiadczenia z profesjami Inflitratora i Inkwizytora Kadeta, wprowadzilem do nich niewielkie zmiany, stad moja propozycja, by Schen i Czarny zglosili sie do mnie, ja Wam te zmiany pokaze. Jesli bedziecie chcieli - mozemy sie umowic na ich wprowadzenie - jesli zas nie bedziecie chcieli, zostanie w przypadku Waszych postaci po staremu. Do konsultacji.

W celu nieuwalania postaci Piotrka postanowilem przyznac mu 200xp oraz przyjac, ze jego postac przysluzyla sie w bitwie z Chaosem pod Pfungzig, za co otrzymal on medal oraz stopien sierzanta, ale takze zostal ciezko ranny i obecnie w drodze takze sie kuruje.

Reszta do uzgodnienia.

Wypowiadac sie co do terminu - szczegolnie Radek i Piotrek, bo nie wiem, czy im pasuje. Reszta tez najlepiej - wole miec wczesniej pewnosc, czy wszyscy beda.

#39 2009-03-03 14:26:52

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Mi to tam pasi jak na razie kiedykolwiek by ta sesja nie była - tylko z niedzieli na poniedziałek niezbyt a tak to od czwartku mam czas... A do Ciebie M się pewnie jakoś na dniach zgłoszę...

#40 2009-03-06 12:37:54

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Btw. trzeba bedzie kupic kawe, bo nie dostalem wyplaty do dzis i nie mam kasy ani zeby kupic kawe, ani nawet jakies fajki dla siebie, wiec bieda. Kryzys chyba, ze sie tak opoznia to wszystko...

Stopka forum

RSS