rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Sesja odbyla sie z 21/22 lutego 2009r., od godz. 20 u Schena.
Nastepna sesja proponuje 28/01 luty/marzec 2009r., od godz. 20:00, u mnie.
Poniewaz do tej pory nie zarejestrowali sie Radek i Piotrek, trzeba bedzie ich poinformowac o ustaleniach. Jak Wam pasuje taki termin?
Jak dla mnie pasi - a ty póki co do poprawki zakuwaj :P
Moja propozycja to sobota na niedziele od 20:00 u mnie, alternatywnie z niedzieli na poniedzialek od 20:00 u mnie. Jesli dalej nikt nie bedzie pisal nic, sesja odbedzie sie z soboty na niedziele. Wiem, ze Piotrowi to nie pasuje, ale z kolei na poniedzialek nie pasuje chyba Radkowi. Wiec po prostu - jesli nie bedzie ustalen, o 20:00 w sobote czekam. Jesli umowimy sie inaczej - ok. Mi nie pasuje w piatek na pewno sesja. Dwa terminy dostepne u mnie to sob/n i n/pon. Pisac komu co i jak.
niedziela poniedziałek średnio ale w ostateczności może być a tak poza tym to czwarte/piątek/sobota/niedziela (niepotrzebne skreślić :P) jak najbardziej :]
Jesli do soboty do godz. 12:00 nikt nie napisze tutaj, ze jest inaczej to sesja odbedzie sie w sobote od godz. 20:00, ale dobrze jakbyscie byli juz o 19:00. Sesja odbedzie sie u mnie.
Przemyslalem sobie troche sprawy i:
Proponuje sesje z soboty na niedziele, od 19:30, u mnie najpewniej, bo zdaje sie inszej lokalizacji nie ma.
Egzaminy nowicjackie postaci Schena oraz magisterski postaci H rozegramy albo po zwyklej sesji, albo w niedziele pod wieczor i w nocy z niedzieli na poniedzialek, a jesli nie bedzie takiej mozliwosci, to w jakims innym terminie.
Niestety, moj plan, by grac z czwartku na piatek spalil, poniewaz w piatek pracuje.
Z piatku na sobote takze najprawdopodobniej nie bedzie sensu niczego organizowac.
Dodatkowo, poskladalem doswiadczenia z profesjami Inflitratora i Inkwizytora Kadeta, wprowadzilem do nich niewielkie zmiany, stad moja propozycja, by Schen i Czarny zglosili sie do mnie, ja Wam te zmiany pokaze. Jesli bedziecie chcieli - mozemy sie umowic na ich wprowadzenie - jesli zas nie bedziecie chcieli, zostanie w przypadku Waszych postaci po staremu. Do konsultacji.
W celu nieuwalania postaci Piotrka postanowilem przyznac mu 200xp oraz przyjac, ze jego postac przysluzyla sie w bitwie z Chaosem pod Pfungzig, za co otrzymal on medal oraz stopien sierzanta, ale takze zostal ciezko ranny i obecnie w drodze takze sie kuruje.
Reszta do uzgodnienia.
Wypowiadac sie co do terminu - szczegolnie Radek i Piotrek, bo nie wiem, czy im pasuje. Reszta tez najlepiej - wole miec wczesniej pewnosc, czy wszyscy beda.
Mi to tam pasi jak na razie kiedykolwiek by ta sesja nie była - tylko z niedzieli na poniedziałek niezbyt a tak to od czwartku mam czas... A do Ciebie M się pewnie jakoś na dniach zgłoszę...
Btw. trzeba bedzie kupic kawe, bo nie dostalem wyplaty do dzis i nie mam kasy ani zeby kupic kawe, ani nawet jakies fajki dla siebie, wiec bieda. Kryzys chyba, ze sie tak opoznia to wszystko...