rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
H: engeneering + mining
M: jewelcrafting + enchanting
Schen: alchemy + herbalism
Jozio: blacksmithing + ??
okazuje sie, ze przy pomocy mining sie przerabia rude teraz, wiec wzialem cos przydatniejszego ;)
Tu tez proponuje skladac recepty i zamowienia
No ba pewnie ze tak H - z tym ze niewiem jak to bedzie bo gadalem niedawno z M to mi mowil ze go WoW nudzi :P
Nie nudzi tylko znudzil, mowiac szczerze nie chce mi sie w to grac juz. Przez pierwsze 2h bylo fajnie, potem juz glownie gra bo H dal mi te itemy.
Na dobra sprawe nic fajnego w tej grze nie ma, nuda, monotonia, irytujace gadki, serw pusty, skrzynek nie ma, jak w kazdym mmorpgu w kolko robisz to samo, tylko kiedys, w l2, mnie to jakos krecilo, wciagalo. A teraz nie. Po prostu, czuje sie tak samo jakbym do l2 wszedl. A ze mam co robic to nie sadze, bym to ciagnal dalej.
Tak samo kiepski ten WoW jest jak i byl kiedys. Nic sie nie zmienilo.
Ja sie do prowadzenia nadaje, nie do grania.
Hryniek napisał:
mi sie osobiscie podoba i szybko napewno nie skoncze grac
No i fajnie jak komis rozwalę z rolnego (jednak przyznali mi po interwencji samorządu studenckiego) i konto mi na allseronie dadzą to bardzo chętnie Hryniu z Tobą pobiegam :)
No oczywiście że nie :) na 90% zrobie sobie dwarf huntera ktoś jakieś profesje radziłby do wzięcia?
no blacksmithing na bank sie przyda a co jeszcze to nie znaju, enchanting albo jevelcrafting...
Blacksmithing + mining jedyne sensowne polaczenie
Od razu Wam napisze:
-tailoring + skinning
-blacksmithing + mining
-jewelcrafting + mining
-enchanting + mining/alchemy/herbalism
-alchemy + herbalism
-engeneering + mining
Inne polaczenia nie maja sensu bo nie bedziesz mogl sobie podstawowych rzeczy robic.
Nie wytrenujesz np. jeweleringu bez mining bo nie zrobisz sobie podstawowych itemow, a krazyc po kumplach sredni pomysl - to nie wychodzi, chyba, ze obaj maja te same rasy i mozecie sie zawsze widziec (a wiadomo jak jest z "zawsze")
-tailoring + skinning
Raczej niezbyt opłacalne na dłuższy czas.
-enchanting + mining/alchemy/herbalism
Bez alchemy... Na co Ci ono jak nie masz Herbalism
Raczej: enchanting + tailoring (inaczej tego nie widze, bo i engenering nie jest bezmateriałowe)
Poza tym pominąłeś
skinning + leatherworking