Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#1 2008-03-02 14:16:52

Hryniek

The Kartas Keeper / Moderator

Punktów :   

Nastepna sesja [02.03+]

no to tak jak komu nastepna sesja pasuje prosze sie wypowiadac w miare szybko zeby udalo sie za wczasu dopasowac termin wszystkim

60 kg zywego RPG

#2 2008-03-02 14:31:53

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Re: Nastepna sesja [02.03+]

Pewnie mogłoby być w weekend za tydzień, ale to sporo zależy u mnie od wyników poprawki i temu podobnych pierdołach.

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#3 2008-03-02 14:43:57

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

No jak najbardziej weekend - obojętnie sobota czy niedziela a jeżeli by chodziło o ewentualną nockę to nie mam pewności czy bym na takowej mógł się pojawić... przynajmniej na całej... tak jak to było zresztą w ten weekend że dopiero jakiś dzień wcześniej będę wiedział...

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#4 2008-03-02 15:24:22

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Piatek/Sobota nocka tak
Sobota dzien nawet
Sobota/Niedziela nocka tak
Niedziela dzien nie wiem

My beloved player, I've got a story to tell...

#5 2008-03-02 22:50:02

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Sroda od 10:30 tak
Nocka sroda/czwartek tak
Czwartek tak
Nocka czwartek / piatek tak (do 4:00 gora)
Piatek nie
reszta jak wyzej

#6 2008-03-04 16:51:28

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

No cóż nie przyznali mi egz. komisyjnego także szykuje się waruneczek (o ile zalicze sesje letnią), w ten weekend raczej się nie pojawie mam kolosa z admina w poniedziałek więc lepiej się do niego przyłożyć ale już za tydzień nie ma najmniejszego problemu, żebym był na sesyjce czy to dziennej czy to nocnej (przynajmniej przez ten czas starsi jakoś przyzwyczają się do myśli że mam warunek ;P)

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#7 2008-03-04 17:47:56

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

no ja powiem tak, jesli sesja ma byc u mnie (wogole) to nocna, gdyz:
-siostra
-wychodzenie na fajki
-starzy

Rozwine: wychodzenie na fajki to w chuj tracenia czasu, zwlaszcza, ze dzienne sesje sa bardzo krotkie jak na nasze standardy (6-8h trwa dzienna, nocne ile chcemy niemalze). Dalej - moi starzy nie lubia jak u mnie duzo osob siedzi, a gdy oczy nie widza to sercu nie zal.

No i klimat na nockach jest nieporownywalnie lepszy.

Aaaa i - wazne:
Zrzutke na kawe robimy i pewno mleko na nastepna sesje bo mi sie moja skonczyla, a starzy mi nastepnej nie kupia, nawet nie chce ich prosic, juz 3 500tki kawy zuzylem od dwoch tygodni ;)

#8 2008-03-04 21:35:05

Czarny

Gracz

Punktów :   

Więc dość jasne...

Sobota na niedzielę. Koniec gadki.

For the Horde.

Pure ownage!

#9 2008-03-04 22:57:08

Hryniek

Punktów :   

mi pasuje i wszystko gra
amen

60 kg zywego RPG

#10 2008-03-05 15:11:00

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Confirmed. Zrzuta na kawe i mleko proponuje po 2-3zl.
Trza by jeszcze pomyslec o zrzutce na marker do szkla (sa tanie dosyc) - bo to, co mam, strasznie ciezko jest zmazywac, nawet zmazane zostawiaja takie matowe linie ktore teraz musialem scierac i narazie szklo jest w zawieszeniu uzytku sesyjnego poki co. Chyba, ze ktos taki marker (czarny i czerwony najlepiej) kupi i mu zwrocimy kase - bo ja narazie przy gotowce nie jestem, stoisko z fajcorami zamkneli na gieldzie na czas tygodnia (od zeszlej srody do dzis) bo babka musiala zalegly urlop odrobic wiec musialem srednio po 3zl wiecej za paczke placic i sie wyplukalem.

#11 2008-03-06 12:26:07

Hryniek

Punktów :   

pytanie:
1.piatek / sobota?
2.sobota / niedziela?

Optymalne jak dla mnie jest z piatku na sobote gdyz w pon mam na 8 rano i tak jakby chcialbym byc wyspany ale to nie jest za duzy argument wiec dostosuje sie.

60 kg zywego RPG

#12 2008-03-06 15:24:52

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Ponawiam pytanie o kawe i markery.

Oraz: nie dostalem jeszcze odpowiedzi na pytania do bio Radka. Bedzie Radek wogole? Jak tak, to niech napisze mi te odpowiedzi. To samo Lukasz. Jak tych odpowiedzi nie bedzie to sie wkurze, a jak ktos mi powie, ze czasu nie mial, to sie wkurze jeszcze bardziej. Ja mam czas zeby sie na te sesje przygotowywac, robic notatki i swoj czas poswiecam, a jesli komus sie nie chce tych kilku stron napisac (zwlaszcza, ze wiekszosc tekstu stanowia pytania same) przez tyle czasu (popatrzcie kiedy te pytania byly tam wpisane) to ja wyciagam wniosek, ze na moj poswiecony czas i prace leje.

Nastepnie: Jozia napewno na sesji nie bedzie, Schen nie wie.
Jesli dotrzecie do grobu Skalfa na tej sesji nie mam zielonego pojecia jak to zrobic, zeby cala druzyna mogla sie wypowiedziec w kwestii tego, co zrobic, a ta decyzja wplynie na wiekszosc kampanii. Nie chce tez, by Radek, ktory wejdzie (jesli bedzie) do gry mial wplyw na tak wazna decyzje wiekszy od reszty tylko dlatego, ze J ma przyznany komis a Schena moze po prostu nie byc.

Jestem otwarty na pomysly.

W kwestii

Hryniek napisał:

pytanie:
1.piatek / sobota?
2.sobota / niedziela?

Moja odpowiedz brzmi: oba sa dobre. Tylko jesli ma byc piatek / sobota chce o tym wiedziec DZIS. I oprocz tego chce wiedziec kto bedzie a kogo nie.

Oraz godzine trza ustalic, jesli jutro to ja koncze zajecia o 16, wiec od 18 w gore moze byc. W sobote moze byc od 17 w gore.

Na pytania do bio czekam do 2h przed sesja, wowczas ostatni raz sprawdze maila, jesli ich tam nie bedzie, to uprzedzam, ze bede wyjatkowo wredny wowczas za ignorowanie mnie i mojej pracy i marnowanie mojego czasu. To nie tylko dla mnie jest potrzebne, ale tez dla Was i jeszcze raz powtorze: nie bedzie odpowiedzi, nie bedzie postaci.

Trzy rzeczy mnie zawsze wkurzaja:
-glupota
-gnicie na sesji
-lanie na mg i nie szanowanie jego pracy

To sie kwalifikuje pod to trzecie.
Osoby, ktore nie przeczytaja tego ostrzezenia zgodnie z pradawna zasada ignorantia iuris nocet (nieznajomosc zasad/prawa szkodzi) beda mialy tak samo po dupie jak i by mialy z innego powodu. I nie ma "nie mialem czasu" "nie mialem kiedy" blablebla. Jozek, ktory mial dwie poprawki i teraz ma komis z jednego przedmiotu jakims cudem czas znalazl, ja jakims cudem znajduje czas na to, zeby sie tymi sesjami zajmowac i Wam dostarczac rozrywki, wiec oczekuje takiego samego powaznego traktowania.

#13 2008-03-06 15:31:56

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

No jak dla mnie kiedy by ta nocka nie byla to i tak nie jest pewne czy bede mogl byc - na calej bo na kilka godzin na bank wpadne...

#14 2008-03-06 20:44:43

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Jak dzis do 00:00 nie bedzie informacji nocki z piatku na sobote niet.

#15 2008-03-06 22:27:15

Czarny

Gracz

Punktów :   

Oczywiście, że nie bo Radka nie będzie na takowej.

For the Horde.

Pure ownage!

#16 2008-03-06 23:08:48

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Okej, to sobota / niedziela. Tylko ze juz raz slyszalem, ze robimy sobota / niedziala bo piatek / sobota Radka nie bedzie...
Chyba nikomu nie musze przypominac zeszlego tygodnia, jak dzieki temu, ze zrobilismy sobota / niedziela Radek byl...

To, co mowilem o pytaniach do bio jest dalej aktualne.

O kawie i markerach tez, ktos podejmie ten temat?

#17 2008-03-07 08:15:19

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

A co tu podejmować - M :P mówisz zrzuta na kawę i marker i sie zrzucamy... co prawda teraz czekam aż ktokolwiek za net zapłaci żeby kasę mieć bo jestem na zerze...

#18 2008-03-07 08:39:32

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Thane napisał:

Okej, to sobota / niedziela. Tylko ze juz raz slyszalem, ze robimy sobota / niedziala bo piatek / sobota Radka nie bedzie...
Chyba nikomu nie musze przypominac zeszlego tygodnia, jak dzieki temu, ze zrobilismy sobota / niedziela Radek byl...

To, co mowilem o pytaniach do bio jest dalej aktualne.

O kawie i markerach tez, ktos podejmie ten temat?

M ja się oczywiście dorzucę jak tylko się na jakiejś sesji pojawie, chwilowo jak wiesz trochę u mnie krucho z czasem, ale wkrótce powinno się to zmienić.

#19 2008-03-07 22:10:38

Hryniek

Punktów :   

poczatek sesji zaplanowany na godzine 17.00 w sobote w posiadlosci Mateusza S.

60 kg zywego RPG

#20 2008-03-08 14:08:45

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Nie dostalem odpowiedzi ani od Radka, ani od Lukasza.

Stopka forum

RSS