rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Schen mowil, ze nocka u niego odpada wogole z mostu.
Lukasz zapewne na nocke tez nie przyjdzie.
Ja nie wiem, jak u mnie z nocka - pewnie lepiej, niz z dniem.
Co do terminu to mi w zasadzie cały weekend pasuje (nareszcie) a co do nocek od czasu do czasu mogę jakoś zagrać.
Zgadza się :P
teraz ja mam prosbe jak zawsze mi pasowalo zawsze i wszedie tak bym sobie pogral jakos dlugo i sensownie najlepsza by dla mnie nocka byla ale zeby zaczac tak jakos o 17 lub 16 nawet... ale nocka z soboty na niedziele mi najlepiej pasuje jak juz powiedzialem
trzeba pcozekac na zdanie czarnego i radka i wtedy bedzie mozna myslec, napisze do czarnucha smsa
To niech od razu napisze do Radka zeby Radku zaczal na forum wchodzic czesciej, bo Lukasza musimy z tego co mowiles najpozniej w czwartek poinformowac gdzies w dzien, a i ja bym wolal wiedziec kiedy wlasciwie ma byc ta sesja. /Thane
Pasuje w zasadzie i za dnia. Jakoś wielce mi to nie przeszkadza. Pasuje mi...
Za dnia w niedziele? Spoko, to pozostaje pytanie: co wolimy, nocke z soboty na niedziele czy niedziele i jak to komu pasuje. Czy jest ktos, kto w niedziele nie moze byc?
PS: H, napisz do Lukasza albo skontaktuj sie z nim jakos, jaki termin mu odpowiada z tych dwoch.
Ja mogę być w niedziele, nocka w zasadzie też może być.
No ja już zaznaczałem wcześniej że tylko w dzionki...
No ja nie wiem, czy w niedziele bedzie opcja bo chyba ksiadz proboszcz bedzie na obiadku u starej wiec moze byc pewien problem. Ale to sie okaze, jeszcze musze wiedziec, kiedy Lukasz bedzie.
Szkoda, ze Ty Schenu tylko dni, bo to robi pewne problemy, bo generalnie dni sa ok, ale H nie moze w sobote, wogole sobota jest srednia strasznie, a w niedziele czasami sa takie problemy wlasnie jak ten o ktorym mowie, i czesto lepiej grac w nocy.
Zobacz, czy nie daloby sie czegos skolowac na nocke i ew. nawet do jakiejstam sensownej godziny zebys posiedzial, jesli nie bedzie opcji w niedziele.
No ja zobaczę jak będzie z tą nocką... może przegadam starych żeby puścili :P jak nie to pojawić się na bank pojawię tylko nie wiem do której godziny...
Wydaje sie wiec pewnym, ze bedzie nocka:
-x proboszcz bedzie u mnie na obiedzie w niedziele wiec odpada
-Lukasz moze tylko nocke
-Schen zobaczymy czy bedzie mogl nocke
Termin: wstepnie godzina 16:00 u mnie
no to chyba mamy wszystko ustalone
informacje ogolne:
-H, M, Czarny, Radek, Jozio, Lukasz moga na sesje nocna
-H, M, Czarny, Radek, Jozio beda o godzinie 16.00 na ulicy Grodzienskiej 7 w piwnicy gdzie znajduje sie lokal naszego MG
- Lukasz bedzie okolo godziny 19.00-20.00 na ulicy Grodzienskiej 7 w piwnicy gdzie znajduje sie lokal naszego MG
- Schen miejmy nadzieje ze dolaczay do nas na cala noc a przynajmniej pogra z nami od godziny 16 do jakiejs poznej pory w w/w lokalu