Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#1 2007-10-30 21:13:29

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Thane - the Big Badass GM

O mnie: Prowadzę RPG od jakiś 6-7 lat. Przeszedłem w życiu przez wiele systemów, jeśli chodzi o sprawy formalne to jestem rocznik 1987, mam na imię Mateusz, vel Thane, vel MaaDmaN, vel M, studiuję dzienne prawo na Uniwersytecie w Białymstoku. W polu moich zainteresowań oprócz sprawiania ludziom radości (bez wzajemności niestety), RPG, bractwa rycerskiego, muzyki (głównie rock, klasyka, muzyka filmowa oraz celtycka), dobrego alkoholu, run, natury, całej hordy innych rzeczy znajduje się święty spokój. Ogólnie prowadzenie RPG (nie tylko ono) wymaga olbrzymiej, zróżnicowanej wiedzy, więc staram się nadrabiać wszelkie braki w biologii, fizyce, astronomii, architekturze, grafice komputerowej i innych użytecznych dziedzinach :] Lubię grać w bilard, jestem nieludzko gadatliwy, takowoż leniwy i zawsze staram się wrąbać moim kochanym graczom takie rzeczy, które ich zaskoczą. Moim mottem życiowym jest „Nie ma problemów – są tylko sytuacje” i mój styl prowadzenia sesji idealnie to oddaje. Czy jestem dobrym MG? Pewnie nie, zdecydowanie za dużo wymagam momentami, od sporej wiedzy, poprzez umiejętność prowadzenia wielu wątków naraz, obeznania w polityce, dyplomacji po czytanie podręczników ;) Często ustami niby godnych zaufania BN wprowadzam graczy w błąd, wbijam im noże w plecy rękoma ich rzekomych przyjaciół i ogólnie ucze ich życia w naszym cudownym świecie ;)
Jestem autorem wielu kart postaci do AD&D i ostatnio jednej do warhammera – w tym tych, których używają moi gracze. Często wymyślam nowe potwory, czary, przedmioty i ogólnie dosyć luźno trzymam się podręczników jeśli chodzi o świat, to ja wymyśliłem, by w dedeku postacie graczy opierały się na tych samych zasadach co potwory – czyli CR, nie ECL. W ad&d właściwie moi gracze z potworami mają więcej wspólnego niż z postaciami graczy – to ich atakują dobre drużyny poszukiwaczy przygód i tym podobnych tłuków i wygrzewców, a oni bronią swoich włości, polityki i planów.
Grana Postać/postacie: wszystkie wykazujące się intelektem
Jej/ich Historia: wzruszająca ;)
Technika prowadzenia: MaaDmaN's special.

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
My beloved player, I've got a story to tell...

Stopka forum

RSS