Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#1 2007-11-26 02:30:19

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Weekend 30 XI - 2 XII

No wlasnie - jak w temacie, kiedy komu pasuje, czy pasuje wogole i u kogo robimy sesje? Jest raczej opcja u mnie, chyba nie bedzie problemu z tym. Sesja wfrp - prowadze ja (niezwykle, prawda?) i H (to juz niezwykle). Bedziemy prowadzic we dwoch dlatego, ze zrobilem ciekawa przygode (sic!, za duzo tych niezwyklosci, nie?:P), chcialbym zobaczyc jak prowadzenie we dwoch nam pojdzie, jak sobie poradzicie bez H jako gracza i jak Sowa gra. I tak mowiac calkiem szczerze chce zobaczyc po prostu, czy wogole sobie poradzicie bez H, nie zebym w Was watpil, ale fakt, ze to on glownie pcha watki do przodu (czy dobrze czy zle, to juz kwestia osobna) a Wy jestescie podwykonawcami lub attache ;] Jesli okaze sie, ze ta przygoda bedzie nie do przejscia dla Was solo, albo ze H zastapi Sowa i przejdzie ja za Was (nie wiem jak gra Sowa co prawda) to bedzie mnie prowadzilo do daleko idacych wnioskow. Takze w planach jedna przygoda bez H, moze dwie. Zobaczymy jak dacie sobie rade, po prostu odczuwam mocno to, ze jedyna osoba, ktora sie angazuje w myslenie jest H i zastanawiam sie nad powodem. Jesli sie okaze, ze bez H sobie poradzicie znakomicie i bedziecie blyszczec intelektem to tez trzeba bedzie z tego wnioski wyciagnac.
Przygoda sie nazywa "Holveheed w ogniu" i jest oczywiscie mojej roboty i choc to pierwsza, jaka zrobilem od lat (jak kazdy wie ogolnie nie robie przygod) to mysle - i tu zasiegnalem opinii H na ten temat - jest naprawde dobra.
Mi pasuje praktycznie kazdy termin w weekend - noc z piatku na sobote, sobota, noc z soboty na niedziele i niedziela. Najbardziej noc z soboty na niedziele lub niedziela.
Enjoy.

My beloved player, I've got a story to tell...

#2 2007-11-26 07:39:02

SoWa1201

Gość

Re: Weekend 30 XI - 2 XII

Mi pasuje niedziela, ale jeśli większość będzie za nocką w sobote to też nie będe mieć nic przeciwko :)

#3 2007-11-26 17:55:08

Hryniek

The Kartas Keeper / Moderator

Punktów :   

ja nie wiem czy te H to chodzi o mnie czy tez to bluzga a Matej nie chce calego slowa pisac :P
a co do mnie to tak nocka z piatku na sobote - ja vs MG bo tez chcialbym pograc troche a dalej to sie juz dostosuje, pasuje jak zawsze all the time

60 kg zywego RPG

#4 2007-11-26 18:14:16

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

A dla mnie ja zawsze nie pasują nocki - sobota ew. niedziela... ot i wsio

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#5 2007-11-26 19:20:33

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

H dwoch sesji to niebardzo. Mi Jozio mowil, ze najlepiej jemu nocke z soboty na niedziele albo niedziele.
Czyli ogolem wstepnie niedziela u mnie. Ja mam teraz sporo roboty, co prawda cywil po feriach, ale jutro sie dowiem jak karne i konstytuta, w piatek jak adminy. Wiec mozliwe, ze bede mogl i dla Ciebie H zrobic sesje i ogolem tez. Ale ogolnie priorytetem jest ta niedzielna. Wszystko zalezy kiedy kola beda. Jak niedlugo bedzie karne albo adminy albo konstytuta to chuj slowem - nie bede mial czasu. Bo akurat z tych przedmiotow kompletnie jeszcze nic nie ruszylem. Jeszcze kwestia kiedy bede robil zasady ogolne admin z Gachem.
Ogolnie w piatek na 100% nie. W sobote moze, ale to podkreslam moze. Zreszta napisze Ci na priv co i jak.

#6 2007-11-27 08:53:46

Hryniek

Punktów :   

mi wlasnie wyszlo ze w srode mam kolosa z metodologii ale to nie zmienia nic w mojej obecnosci :P

60 kg zywego RPG

#7 2007-11-27 12:09:11

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Odniescie sie do tego bifor seszyn - http://wieza.pun.pl/viewtopic.php?id=39
A z Toba H bede mial do pogadania ;p
Odnosnie sesji, trza sie przygotowac troche.

#8 2007-12-01 09:54:52

Hryniek

Punktów :   

no to wiadomo jak gramy - niedziela. ale wystapil maly problem w niedziele sa urodziny mojej babki to nie wiem czy sie nie spoznie albo cos to wszystko zalezy

60 kg zywego RPG

#9 2007-12-01 16:48:36

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

No wszystko spoko tylko o której godzinie zaczynamy mniej więcej do której gramy?

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#10 2007-12-01 19:03:28

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

11-21~22

#11 2007-12-01 20:16:33

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Ja zapewne mogę się trochę spóźnić, ale max do 12 będę.

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#12 2007-12-01 20:34:53

SoWa1201

Gość

Słuchajcie ja też moge się spóźnić ale jak coś będe dzwonić do matiego

#13 2007-12-01 21:47:59

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

A ja tak dla równowagi zapewne się nie spóźnię :P chyba że mnie nic nie obudzi z rana :]

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

Stopka forum

RSS