rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
O mnie: no to tak zacznijmy od tego że do tej ekipy RPGowej wkręciłem się jakieś 3-4 (M pamiętasz dokładnie?) lata temu, zaczęliśmy wtedy od DDka, poprzez Fallouta itp (ale to inna historia :P)
Tak na co dzień to jak większość tutaj jestem studenciną :P tylko że w przeciwieństwie do niektórych jestem na kierunku bardziej ścisłym niż rozwią... eee to znaczy humanistycznym :]
Co lubie: dobrze zjeść (ostatnio również gotować pod okiem mego mHentora :P), grać w RPGi (papierowe i nie tylko), pić (różne rzeczy i w różnych ilościach :>), grać w bilard i inne śmieszne rozrywki....
Co do postaci to niektórych nie warto wymieniac ale te godne uwagi to:
-Vanesco Tenebrae
-Zasheir ab Khalid (tak tak to ten dachowiec :P)
-Sinister von Masteau
-Ulrich von Maste (te 2 to z kampani Sinister i Mortimer + synowie :>)
-Pörir - tzw Norsmen a teraz adept kultu Nurgla :D - dla niektórych duży spasiony brzydal :P
-Dovorar (zapalony ksenomanta z symbiotem w dłoni)
-Malark (który istniał jedną sesję z tego co pamiętam... :P)
Historie postaci - hmm jak kogoś zainteresuje to niech sie odezwie sie gadu w końcu jest podane :]
Ostatnio edytowany przez Sch3nzee (2007-11-20 05:55:50)
Gdy ja bylem w I lo zaczales grac z nami Schenu. To jest 4 lata temu, niedlugo z hakiem.
Mozesz pisac Pörir. Bez dziwnego "i", bo jego sie nawet w szwedzkich slownikach teraz nie uzywa ;)
Dobra dobra tylko jak pisałem niechciało mi się szukać jak wstawić chociażby to ö :P
Tak wogole - von Masteau - tak to sie pisze ;)
Byl jeszcze Dovorar ksenomanta, Malark - ethimar favoured soul. No i obecna postac ;p
Jakby to liczyć wszystko to jeszcze trzeba pamiętać o niziołku strażniku dróg i chaosycie Khorne'a który przetrwał bodajże jedną czy 2 sesje jak i niziołek :]