rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
To co z tym sylwestrem? Spotkaliscie sie z Gobo? Wybaczcie, ze kasy nie przekazalem, ale:
1. Nie mialem kiedy
2. Obecnie mam "male" problemy finansowe:
a) H mi jeszcze wisi
+ b) moj wspollokator mi wisi, a szybko mi nie odda, bo bidule 2 raz kroją...
-------------------
Do konca miesiaca jeszcze "pare" dni zostalo, a zyc za cos trzeba... zywic sie sama walowa, mozna czegos dostac :/
Ogolnie: jak sytuacja???
Spoko jak coś to ja za Ciebie zapłacę - a co do spotkania z Gobem to w tygodniu mamy się z nim spotkać z tego co wiem :]
Z Gobosem mamy sie spotkac w blizej nieokreslony dzien teraz w tygodniu, bo on mial w weekend turniej. I sie dowiemy wsio co i jak.
Sroda 19 Rock Club umowieni jestesmy z Gobosem - najstarszym czlowiekiem, jaki bedzie na imprezie i jej organizatorem, 50zl zaliczki nalezy ze soba wziac, reszte przed sylwkiem. Wiek ludzi na imprezie to studencki, najmlodszy 19 lat, najstarszy jest Gobos, ktory ma duze doswiadczenie i dlatego organizuje ta impreze, chyba mu to nie przeszkadza, ze jest najstarszy ;p Ale ogolnie (tak, kobiety tez) sa w naszym wieku. Reszta takowoz. Jakies 80+% luda tam to studenci.
:> (najdłuższy mój post w życiu :P)
A ja cholera nie wiem jak to będzie z hajsem... raczej nie różowo, ale to się jeszcze okaże...
tak D - 100 za tą jedną jedyną noc :> no + coś na drobne wydatki ( w sensie własne alko :P)
Co dokladnie jest w ofercie to nam jutro Gobo powie.
Ogolem to jest sporo lasek w wieku studenckim. Wlasciwie ponad polowa tych ktorzy beda to wolne laski ;p
H, M, Sch, Green, joseph i inni, którzy to czytają -> Zapamiętajcie <- choćby na ŚWIECIE była tylko jedna LASKA, a reszta to sami FACECI - ONA i tak będzie MOJA :] wiec to czy zajęta czy nie, to akurat najmniejszy problem :P Poprostu musi mi przypaść do gustu :]
Co do sylwka to trza greena dorwać żeby kasę dał :P a co do Ciebie to jak narazie mi 50 zeta wisisz :P bo zaliczkę właśnie niedawno zapłaciliśmy :] druga rata ma być jakoś po świętach zapłacona więc pewnie wtedy się wszyscy zbierzemy żebyście też Gobosa poznali :]
Może mnie ktoś oświeci przy jakiej ulicy jest RockPub? W necie żadnego info nie ma o adresie, a moi gorliwi rodziciele nie wiedzieć dlaczego takiej wiedzy łakną...
Antoniuk Fabryczny - aż sprawdziłem na mapie bo nie pamiętałem :> mimo iż 4 lata tamtędy jeździłem do LO :]
Prawie gracz
nie to ze nie ide tylko jeszcze nie wiem :P glownie chodzi o to ze nie wiem jak z kasa wyrobie...:/ bo bede potrzebowal jeszcze troche kasy na poprawki na studiach :P (wole odlozyc tak na wszelki :P)
pozatym jakos strasznie wczesnie te zaliczki...
A może by się tak towarzystwo podzieliło jakimś info o sylwestrze, w końcu już się z Gobosem widzieliście....
No ciekawie ciekawie :] co do eventów jakie mają być to Gobos nic nie mówił :P a i H pamiętaj masz zarezerwowany taniec z szefową lokalu :P
Dobra dobra tajna sekta RD :> "kojarzymy" :> a skąd takie info H - przecież jak wychodziliśmy to chyba mówiła coś do Ciebie - bo przecież nie do nas :P