rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
No i prosze szanownego MG nie zapominać o pisaniu na forum terminów sesji :> przecież od tego miało ono być od tego miało być ono :P - tak więc jeżeli od dzisiaj rana nic się nie zmieniło to zapraszam(y?) na nocną sesyjke :> - i niech mHrok i zUo i mucha Nurgla będą z Wami :>
No właśnie się zastanawiałem co z sesyjką bo M wczoraj do mnie napisał, że jest taka opcja, mówił że naród musi jeszcze popytać i się odezwie, a tu ani widu ani słychu...
Byłem dziś u niego niedawno - wsio aktualne J00ziu :> tylko mówił mi że za mało czasu jest żeby sie przez forum organizować :P
Ty Hhhorror ta? :P - no to zobaczymy Pani mhroczna :>
Szkoda Gosiu że Cie nie było :> bardzo ciekawa sesyjka hrhr :]
Prawda, prawda i trzeba przyznać że sporo zrobiliśmy w trakcie, rzekłbym akcja wyszła z trochę martwego punktu i teraz zapowiada się naprawdę ciekawie przyszłość :D
Jak na razie to dostalam jedynie skrotowego smsa od H ale... fajnie musieliscie miec :P nastepnym razem bede, w sumie i tak czasu nie spozytkowalam na cos pozytecznego jak to mialo byc ;) w pewnym sensie zmarnowalam go na cos zwiazanego z sesjami, ale coz... straz rodzicielska czuwa :P