rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Zupełnie zapomniałem o tym - być może dlatego że nie mówił mi kiedy dokładnie ma te połowinki albo ja mam starczą demencje już :P
Dla mnie pasi - Piątki i tak mam wolne :P
W sobotę trzech to znaczy kto, w niedzielę 5ciu to od której...
Na 100% w niedziele, jesli bedzie, to w niedziele, bo w sobote Czarny nie moze - od 16 mniej wiecej zdaje sie, bo ostatnie zajecia sa do okolo 15. Bysmy pograli 16-24. Co Wy na to? (Radek i Piotr)
Ja tez zdecydowanie wole sesje od wczesniej do 2-3 bo ludzie nie sa tacy zjebani jak drzewiej, ze pod koniec sesji, te 2-3h to juz i tak na dobra robote nie wiadomo co sie dzieje.
Mysle, ze fajnie byloby te sesje zrobic bo byscie motyw miecza mogli dociagnac do konca w takim skladzie, jaki jest zanim Piotr pojedzie.
Dla mnie jak zawsze pasi czwartek, piątek - sobota już nie bo wyspać się muszę na komunię :/ ale poza tym to wsio pasuje...
Nie ja ide do komunii tylko zostałem zaproszony na takową :p czyli nie dla mnie a ze mnie kasę będą ściągać :P a tak jeszcze co do jutra to ja pewnie koło 17tej będę może trochę po 17tej... zależy jak się wyrobię...
Najwczesniej to o 16 jest sens sie zbierac w ogole. Bo H mowil mi, ze bedzie po 16, a nawet moze sie okazac, ze po 17, blizej nawet 18 niz 17. Radek pewnie bedzie tez troche pozniej, nie wiem jak Czarny czy Piotr. Ja tez bym mial lepiej jakbysmy po 16 zaczeli nieco. 16:10 czy 16:20.
Proponuje w piątek pograć, ponieważ w piątek nie mam zajęć, mogę dojechać na właściwie dowolną godzinę. Problem jest tylko taki, że bez wsparcia technicznego (zabranie klamotów) sam nie dojadę - albo będę Schena lub H potrzebował do pomocy z zabraniem się, albo podwiezienia.
Jeśli nie moglibyśmy grać w humanum jest opcja (wyjątkowo) grania u mnie, akurat w ten piątek i w nocy. Oczywiście palenie do godziny 22-23 nie będzie możliwe, ale lepsze to niż nic.
Z racji na fakt, iż mam bardzo dużo zajęć w tym tygodniu (do koła w czwartek włącznie) nie będę miał dużo czasu na pomoc Wam przy systemie. Wiem też, że H jest dość zajęty, zapewne Radek i Czarny także. Ponieważ większość z Was stanowczo nie ma tyle czasu, żeby czytać całego GURPSa i kombinować nad postacią, proponuje, by spotkać się spokojnie i trochę czasu poświęcić na konwersję postaci z moją pomocą i zaznajomienie się z systemem. GURPS jest doskonałym systemem, przekonuję się o tym coraz bardziej wraz z lekturą, ale zawiera dużo zasad, część z których nie jest nam potrzebna (tych futurystycznych na przykład). Uważam, że nie będzie jakąś straszną herezją, jeśli posiedzimy trochę nad systemem raz, żeby nie było potem takich problemów jak były w SPECIALu, że nikt generalnie nie wie, o co tam chodzi.
Po przedyskutowaniu mechaniki raz, a dobrze moglibyśmy już grać bez żadnych bolączek mechanicznych.
Jeśli taka opcja Wam nie pasuje i wolelibyście nie poświęcać czasu na mechanikę w ogóle, to w czwartek i w piątek rano (chyba, że akurat trafi mi się robota, ale nie wiem, czy tak będzie) ja generalnie jestem dostępny - można do mnie wpaść, złapać mnie na skype i przegadać mechanikę.
Ale proponuje wówczas lekturę co najmniej rozdziału Combat z podręcznika GURPS: Campaigns oraz większości tego, co jest w Characters.
A o przeczytanie minimum GURPS Lite prosiłbym każdego. To nie jest dużo, a to wszystko, czego potrzeba, żeby grać.
No ja mówiłem Ci już wczoraj że mi ten pomysł jak najbardziej pasuje - a co do zabierania klamotów w piątek to w zależności od godziny na 99% będę mógł Ci pomóc :P (te 1% to jakbyśmy zaczynali gdzieś 10-13 rano bo wtedy będę na konsultacjach z analizy statystycznej :P) a tak ogólnie to ok :]
Niestety opcji grania wyjątkowo u mnie już nie ma, więc niestety nie liczyłbym na to, że u mnie cokolwiek będzie. Nie wiem też, czy w humanum moglibyśmy grać. Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę co do tego (Radek) albo alternatywy, to słucham :)
Nie wiem po co to pisze tu na forum, skoro oprócz mnie i Schena i tak wszyscy na to srają, nawet moderator tego działu go nie czyta, ale Czarny proponował sesję z soboty na niedzielę u niego.
sobota na niedziele dla mnie odpada... w niedziele kolejna komunia i muszę rano wstać...
Zależy od której - w sobotę jak co tydzień sprzątanie w domu ale jak powiecie godzinę w miarę rozsądną to będę :]