rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Gość
Ehm jak już mówiłem mnie na następnej sesji raczej nie będzie bo sobota i niedziela mam do pracy więc wybaczcie mi
Ja myślę, że sobota to najlepsza opcja, względnie nocka z piątku na sobotę...
Nocka, nocka... Teoretycznie moze byc, starzy jakos mili przed swietami, chyba na inny prezent to juz nie bede mogla liczyc :P w piatek bede jakiestam pierdoly zalatwiac z matka, chce do Ewy podskoczyc wiec od razu od Ewy bym mogla wpasc, w koncu to bardzo blisko...
A do kola to sie jakos inaczej naucze, trzeba miec priorytety w zyciu :P
Zatem zgoda i na nocke i na sobote.
Gość
dobra mi pasuje ;] to o której zaczynamy ??;>:P
Mamy dylemat czy walic w sobote bez Sowy czy w piatek nocke bez Schena i Lukasza.
Dobra, jesli bedzie mozna robimy w sobote sesje u Jozia, jesli nie bedzie mozna u Jozia robimy sesje w sobote u mnie, zeby byla pewnosc co i jak.
No i dupeczka z sobotą u mnie, jakieś wielkie sprzątanie się w domu zapowiada, przy którym oczywiście ja mam odegrać wiodącą rolę bo któż inny "ma tyle wolnego czasu". Więc u mnie sesyjka sobotnia odpada niestety (postaram się poprawić na przyszłość) i ja jeśli miałoby być w sobotę odpadam...
Wiec sesja bedzie w piatek nocka u mnie, bo sie zem wlasnie dowiedzial, ze w dzien nie bardzo jest jak ...
Wiec skoro u Jozia w sobote nie nada to trzeba zrobic u mnie, a skoro u mnie w sobote nie nada, to bedzie piatek noc u mnie. Jesli Jozio sie wykruszy (np. sie rozchoruje) to zrobimy w sobote, jakos tam przekonam starych.
Chyba, ze cala sesje przesuniemy na niedziele?
H - pewnie że jest klimatyczna i bardzo chętnie bym na nią przyszedł gdybym miał taką możliwość... tak więc chyba wsio jasne, sam zresztą jeszcze nie wiem ile będę miał czasu w sobotę a w niedziele w ogóle odpada bo rodzinka przyjeżdża...
Hm, no ja powiem szczerze, ze wolalbym w sobote, bo wiecej ludzi, ale problem jest jasny - w sobote bardzo ciezko u mnie bedzie z tym graniem, a w sobote Schen ma malo czasu, Jozio nic, Sowa nic no i kij. Ale spoko, akurat z Schenem to moge dograc w razie czego, z reszta juz gorzej.