rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Kiedy możecie? Kiedy nie możecie? Kiedy byście chcieli?
Ja raczej przeleże cały ten okres w domu, nie ruszę się z niego za bardzo więc od piątku w sumie moge grać, byleby nie za dużo nocek, nie za dużo czasu, żeby organizmu nie nadwyrężać ;-)
Na 100% jeszcze nie powiem czy będe miał możliwość ale postaram się jakoś tą jedną nocke ugrać ze starymi :P - zapewne z piątku na sobote :]
a mi jak zwykle pasuje zawsze i wszedzie bo to moje rycerskie haslo. Tym oto sposobem jestem dostepny na wykorzystywanie (sesyjne:P) na nocki i tym podobne zgromadzenia kultu Szatanistow.
Zreszta i tak pewnie namowie naszego Kreatora Swiata na dodadkowa sesyjke a co mi tam ;)
Jeśli by mnie ktoś zapytał o zdanie a wiem że nie zapyta to powiedziałbym, że się wolę nie deklarować z racji na kurewskie przeziębienie jakie mnie dopadło, jeśli więc będę dysponowany to w zasadzie dowolny termin mi będzie pasował, a jeśli nie to no cóż to zwyczajnie na sesji mnie nie uświadczycie. Dziękuje za uwagę.
No właśnie ja podobnie. Tuli jeśli Ty będziesz w białym to może zagramy Xerrox'a kampanie jakos teraz w wolne dni jeśli będę w stanie? Co o tym sądzita?
Jako, że w kampanii Xeroxa moje postaci były raczej epizodyczne to mi to rybka w sumie (powiem tak nie podnieca mnie to :P), ale jeśli to miałoby sprawić Hryniowi przyjemność to jestem pierwszy chętny :D
Bo my Hryniu jesteśmy prawie jak jednojajowe biseksualne bliźniaki (nie uwłaczając nic bliźniakom ;) )
Xerroxa zrobimy na święta, bo widze, że nikomu oprócz H i Tulii sie nie pali, Schen już widzę poświęcił Ravane na amen dla Nurglyty, Józka to rozumiem, bo gral chwilke tylko w tej kampanii, Tulia z drugiej strony grala u nas tylko tą kampanię.
Także narazie rezygnujemy z Xerroxa - zrobimy tą sesje wielką z bitwą na święta, wcześniej bym chciał z Józkiem rozegrać jego illithidzkie mattersy, analogicznie z Schenem prawdopodobnie, jeśli wogóle jeszcze chce tym Ravana grać troche ;]
A teraz myślę jutro (w dzień + nocka) zrobimy warhammera.
Wiecie, co Wam powiem? Najprawdopodobniej jutro moi starzy i ja jedziemy do Widowa, co za tym idzie, ja wracam z tego Widowa, a moi starsi nie, zostają na noc. Więc... M, będe u Ciebie jutro ok. 18 :D Poślemy ataki w RD jak trza i pogramy w coś:P
Bleah - M do cholerki ciężkiej - niema mnie na kompie 2 dni a ten już wymyśla niestworzone rzeczy że niby mi się moim ukochanym kociaczkiem grać nie chce to że akurat jestem zajęty to nie znaczy że mi sie nie chce grać a że akurat się wciągnąłem w Nurglyte to inna sprawa - w zależności ile osób będzie i kto ja mogę grać w WH i DDka tylko jutro jak już wcześniej wspominałem przyda mi się pomoc przy meblach - liczę tutaj głównie chyba na Hrynia bo M to niech się lepiej kuruje :] i do jutra :>
Zamykam temat bo w swieto zmarlych i ten dlugi weekend nie pogramy. Nie ma zgody moich rodzicow, bym chory przyjmowal gosci w takiej ilosci i na tak dlugi czas.