Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#1 2007-10-30 21:20:01

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Święto zmarłych i podobne

Kiedy możecie? Kiedy nie możecie? Kiedy byście chcieli?

Ja raczej przeleże cały ten okres w domu, nie ruszę się z niego za bardzo więc od piątku w sumie moge grać, byleby nie za dużo nocek, nie za dużo czasu, żeby organizmu nie nadwyrężać ;-)

My beloved player, I've got a story to tell...

#2 2007-10-30 22:01:46

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Re: Święto zmarłych i podobne

Na 100% jeszcze nie powiem czy będe miał możliwość ale postaram się jakoś tą jedną nocke ugrać ze starymi :P - zapewne z piątku na sobote :]

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#3 2007-10-30 22:09:08

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Pasuje piatek/sobota noc jesli o mnie chodzi.

#4 2007-10-31 02:33:00

Tulia

Totalny noob

Punktów :   

No Panowie ja jestem jak najbardziej Za ;) Juz jutro robie desant na Bstok <nareszcie zobacze wasze zakazane gemby.. sesese :rock:>

#5 2007-10-31 09:05:34

Hryniek

The Kartas Keeper / Moderator

Punktów :   

a mi jak zwykle pasuje zawsze i wszedzie bo to moje rycerskie haslo. Tym oto sposobem jestem dostepny na wykorzystywanie (sesyjne:P) na nocki i tym podobne zgromadzenia kultu Szatanistow.
Zreszta i tak pewnie namowie naszego Kreatora Swiata na dodadkowa sesyjke a co mi tam ;)

60 kg zywego RPG

#6 2007-10-31 11:24:21

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Ja sie tylko musze podnieść z zapalenia płuc na tyle, by dać rade usiedzieć dłużej niż 2-3h bez snu.

#7 2007-10-31 11:52:39

Tulia

Totalny noob

Punktów :   

Buu.. biedactwo masz zapalenie płucek?  :*

#8 2007-10-31 13:21:46

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Jeśli by mnie ktoś zapytał o zdanie a wiem że nie zapyta to powiedziałbym, że się wolę nie deklarować z racji na kurewskie przeziębienie jakie mnie dopadło, jeśli więc będę dysponowany to w zasadzie dowolny termin mi będzie pasował, a jeśli nie to no cóż to zwyczajnie na sesji mnie nie uświadczycie. Dziękuje za uwagę.

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#9 2007-10-31 14:50:36

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

No właśnie ja podobnie. Tuli jeśli Ty będziesz w białym to może zagramy Xerrox'a kampanie jakos teraz w wolne dni jeśli będę w stanie? Co o tym sądzita?

#10 2007-10-31 18:44:26

Tulia

Totalny noob

Punktów :   

Za za za za :D

#11 2007-10-31 19:20:46

Hryniek

Punktów :   

hmmm przemysle ;)

60 kg zywego RPG

#12 2007-10-31 19:26:03

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Jako, że w kampanii Xeroxa moje postaci były raczej epizodyczne to mi to rybka w sumie (powiem tak nie podnieca mnie to :P), ale jeśli to miałoby sprawić Hryniowi przyjemność to jestem pierwszy chętny :D

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#13 2007-10-31 22:07:43

Hryniek

Punktów :   

Wiem joziu ze Ty dla mnie wszystko jak i ja dla Ciebie :D

60 kg zywego RPG

#14 2007-11-01 11:56:38

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Bo my Hryniu jesteśmy prawie jak jednojajowe biseksualne bliźniaki (nie uwłaczając nic bliźniakom ;) )

#15 2007-11-01 16:00:50

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Xerroxa zrobimy na święta, bo widze, że nikomu oprócz H i Tulii sie nie pali, Schen już widzę poświęcił Ravane na amen dla Nurglyty, Józka to rozumiem, bo gral chwilke tylko w tej kampanii, Tulia z drugiej strony grala u nas tylko tą kampanię.

Także narazie rezygnujemy z Xerroxa - zrobimy tą sesje wielką z bitwą na święta, wcześniej bym chciał z Józkiem rozegrać jego illithidzkie mattersy, analogicznie z Schenem prawdopodobnie, jeśli wogóle jeszcze chce tym Ravana grać troche ;]

A teraz myślę jutro (w dzień + nocka) zrobimy warhammera.

#16 2007-11-01 18:14:56

Dymeq

The Dark Father

Punktów :   

Wiecie, co Wam powiem? Najprawdopodobniej jutro moi starzy i ja jedziemy do Widowa, co za tym idzie, ja wracam z tego Widowa, a moi starsi nie, zostają na noc. Więc... M, będe u Ciebie jutro ok. 18 :D Poślemy ataki w RD jak trza i pogramy w coś:P

...Pustka jest Formą, Forma jest Pustką...

Masz jakiś problem? Wal jak do ojca ;-]

#17 2007-11-01 18:57:07

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Bleah - M do cholerki ciężkiej - niema mnie na kompie 2 dni a ten już wymyśla niestworzone rzeczy że niby mi się moim ukochanym kociaczkiem grać nie chce to że akurat jestem zajęty to nie znaczy że mi sie nie chce grać a że akurat się wciągnąłem w Nurglyte to inna sprawa - w zależności ile osób będzie i kto ja mogę grać w WH i DDka tylko jutro jak już wcześniej wspominałem przyda mi się pomoc przy meblach - liczę tutaj głównie chyba na Hrynia bo M to niech się lepiej kuruje :] i do jutra :>

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#18 2007-11-01 19:53:31

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Zamykam temat bo w swieto zmarlych i ten dlugi weekend nie pogramy. Nie ma zgody moich rodzicow, bym chory przyjmowal gosci w takiej ilosci i na tak dlugi czas.

Stopka forum

RSS