rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Miał być założony topic więc zakładam :P - jak dla mnie pasi sobota lub niedziela, z tego co się dzisiaj z Sową dogadywaliśmy to bardziej pewne że będzie w sobotę... Jeżeli mi nic nie wypadnie typu koło jakieś czy cuś to będę...
spoko pewnie zdarze do tego czasu zrobic jakas przygode w stylu "witajcie poszukiwacze przygod! mam dla Was zadanie! w lesie czai sie wielki imp, ktory szczy na pola i nic nie rosnie, czy moglibyscie sie go pozbyc za troche expa i zlota?"
M uwielbiam takie zadania pierwszy się do niego zgłoszę, nie wiem tylko czy to się opłaci zlecającemu bo zamierzam wesprzeć impa w szczaniu :P A sesja mi pasuje bo jakby mogła nie pasować walić koło z konstytutów :P Hehe i nawet mi powoli jakaś koncepcja na postać zaczyna się klarować :D
Piąteczek mam wolny jak ta lala :D
Jestem za. Przyniosę czarne świeczki i łeb kozła.
Tiaa ale dopiero jak się ściemni czyli koło 18tej :P bo wcześniej nie zdążę z kozłem wrócić do domu.... :]
Zawsze, jesli nie wiadomo jaka godzina to jest to godzina 11.
Dzis, czyli w piatek umawiamy sie na 18:20 u mnie. Kto moze niech bedzie.
Powiem, szczerze na tą chwilę nie wiem czy dzisiaj będę... jeśli tak to raczej jutro moja bytność na sesji odpada...
Ja nie wiem jak z Sowa. Sowa mi wyslal na poczatku tygodnia msg, zeby mu na kom napisac, ale numeru kom nie zostawil juz ...
Poniewaz jest jasne, ze dzis wszystkich nie bedzie wiec sesja jest jutro. Kto mialby jesli przyjdzie dzis jutro nie moc niech bedzie jutro.
No to w takim razie ja się pojawie jutro miast dzisiaj ;)
A ja zapewne dzisiaj będę :> i jutro i za tydzień... i za dwa... :P