rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
/dopisek "Zwłaszcza tym starszym" :P /koniec dopisku
H... Chyba coś Ciebie ominęło... poczytaj parę postów w górę... możesz sobie bogiem być, ale skonczy sie na tym, ze w Ciebie wierzyc benda, a ja bede dzialac :D
W jakiej koalicji gra Gobos? Bo jakiegos w krzyzakach zauwazylem.
Chyba właśnie tam - bo coś mówili o krzyżakach, potem o kozakach :P potem jeszcze kilka innych koalek ale nie pamiętam nazw :P
Tiaa zaraz będzie text - Gobos jest w każdym z nas - tylko musisz go w sobie odnaleźć :P
Więc obojętnie kiedy byleby nie wtedy kiedy sesje będą :P
Dokładnie obojętnie... ja mam już kasę odłożoną więc może być dowolny termin...
Jak tak kurwa kazdemu bedzie obojetnie to chuja my sie z kimkolwiek ugadamy - pisac kiedy, a nie, ze Wam to wisi kiedy... Bo nigdy sie nie ustawimy w taki sposob.
M nie że wisi tylko może być jutro, pojutrze, popojutrze byle przed sylwestrem :P Jak dla mnie mówie jutro grunt sesyjka więc pojutrze będzie Git :]
Za Schenem może być pojutrze, poza tym co się denerwujesz M ja nie mam kontaktu do gościa to nie ja będę ustalać kiedy się z nim spotkać...
Józiu - M był po prostu po nieprzespanej nocce ze względu na sesję X&Co :P
M poporstu powiedz kiedy Tobie pasuje się z nim spotkać i kiedy będziesz z nim umawiał spotkanie i wtedy się spotkamy. Tylko powiadomcie mnie wczesniej smsem, bo na forum troche za rzadko zagladam :/ A nie problem chyba smsa z neta wyslac?!