Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#1 2007-11-15 19:12:13

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Skryptorium Sigmara

Temat jest prosty: podyskutujcie, jak zamierzacie sie tam dostac i byc moze co konkretnie chcecie znalezc. Nie chce, zeby potem kilka godzin na sesji, gdy moznaby bylo to realizowac zeszlo na myslenie i by ewentualny plan zostal przyjety na szybko byleby cos robic i skonczyl sie glupia smiercia Waszych postaci. Poprosze o w miare mozliwosci trzymanie sie klimatu rpg, by niejako rozegrac na forum Wasza narade.
Wszelkie moje komentarze i informacje (odnosnie wiedzy postaci; przyjaznych npc i tym podobne) beda w moich postach albo na kolorowo wrzucone do Waszych. Czerwony oznacza wiedze postaci (sobie rzuce), niebieski oznacza komentarz lub wypowiedz npc'a (z podaniem imienia), zas zolty oznacza komentarz negatywny, postac nie mogla na cos wpasc lub to, co proponuje gracz jest sprzeczne z jej charakterem, swiatopogladem, wiedza (gracz przenosi wiedze na postac) lub inteligencja (jest za inteligentna by wymyslic taka bzdure albo jednak nie tak inteligentna, by wpasc na cos takiego, ew. nie dysponuje taka wiedza) - zoltego mam nadzieje nie bede musial uzywac.
Licze na odzew, sami wiecie, jak potem moze byc jak nie ustalicie (z kampanii Xerrox and Vanesco, Xerrox & Others, z kampanii "Klamstwa Lorda Tesherona" oraz kilku innych) - czym to sie konczy i ze nigdy nie jest to korzystne. Mam nadzieje, ze uda Wam sie wykoncypowac cos ciekawego - wpisanie posta nie zajmuje dlugo, myslec mozecie nawet w autobusie - byleby to, co bedziecie realizowac nie skonczylo sie tragicznie - podoba mi sie obecna kampania i nie chcialbym jej konczyc dlatego, ze na cos dobrego nie wpadniecie i stracimy sesje albo i dwie na namyslanie sie, albo przyjmiecie cos na kolanie byleby bylo i zginiecie probujac sie tam dostac.

My beloved player, I've got a story to tell...

#2 2007-11-15 19:14:03

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Re: Skryptorium Sigmara

Temat jakżeby inaczej dotyczy naszej koksiastej drużynki w WFRP, zakładam go bo przydałoby się miejsce na obgadywanie sposobów realizacji naszych niecnych celów, oczywiście mam na myśli cele wspólne dla wszystkich, indywidualne niech każdy zachowa w odmętach swoich szarych komórek, tudzież dzieli się nimi z M.

Pierwszą kwestią, którą wypadałoby się zająć jest opcja na wejście do skryptorium/biblioteki w Altdorfie, z tego co rozmawiałem z M łatwe to to nie będzie, a możliwość/próba na wejście jednorazowa, jeśli ktoś się zkmini że kombinowaliśmy z wejściem i się nam nie udało to następna okazja to czekanie kilkanaście albo i kilkadziesiąt lat, więc dobrze by było to jakoś omówić a nie lecieć na żywioł tudzież wymyślać coś na poczekaniu na sesji bo to raczej nie będzie miało szans na powodzenie. Nie ukrywam, że Sigfiredowi zależy zajebiście na paru książkach/informacjach które z dużym prawdopodobieństwem znajdują się właśnie w tym skryptorium, a czekanie XXX lat na kolejną próbę oznacza mniej więcej tyle co koniec tej postaci, bo nie ma innej drogi niż przez to skryptorium :P A więc wytężmy mózgi celem miłego poczytania przy kawce zasobów imperialnych bibliotek...

Przeniesione do juz utworzonego watku na ten temat by Thane.

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#3 2007-11-15 21:57:17

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Ale konkretne propozycje bylyby fajne - nie odkladajcie tego na pozniej - "nie mamy informacji" czy "najpierw trzeba by bylo sie przyjzec jak to wyglada" to zadne wymowki - jak sie przyjzycie? A jak sie przyjzycie to co? To juz konkretny plan. A ogolny plan to trzeba juz teraz - zrobicie to sami? Wlamiecie sie? Wykorzystacie kogos? Kogo? Jak? Itd. zebyscie chociaz wiedzieli kogo/czego szukac i tym podobne, a nie siedza i czekaja az ktos do nich podejdzie i powie "hm, chcecie sie dostac do skryptorium sigmara, widze po waszych mordach, sluchajcie, mam dla Was propozycje" - nie, tak nie bedzie :P

#4 2007-11-15 21:57:31

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

No to tak - na dzień dzisiejszy co do moich pomysłów to M już je zna... narazie raczkujące ale można się będzie zastanowić jak nic ciekawszego nie będzie:
1. Jako że się bawię w alchemie i dosyć niedawno zdobyłem receptę (może i nie kompletną ale jednak) na eliksir niewidzialności, są oczywiście minusy samego działania eliksiru (oprócz efektów ubocznych jakimi może być np śmierć :P) to jest to że trzeba go użyć na gołe ciało (oczywiście wygolone na 0 więc mój krasnolud się nie zgodzi) ale problem jest taki że każda istota się poci więc maść będzie się zmywała + nie posmaruje sie raczej wnętrza gęby jak i oczu więc coś będzie i tak widać <-- do ewentualnego dopracowania - co może zająć dosyć długo

Moze zajac dosyc dlugo, ale jest rzeczywiscie mozliwe, choc ciezkie (zdobycie skladnikow, znalezienie ofiar, na ktorych bys to testowal az wyjdzie, a nastepnie z opracowana juz dobra formula wykonanie go dwa razy - raz, by utwierdzic formule i raz juz w praniu).

2. Druga sprawa - też świeżo zdobyta to maść latania :> tutaj moja postać może się co najwyżej domyślać że może być jakiś komin czy coś innego (gracz wie że mogą to być tunele którymi wrzuca się tam krasnoludy pilnujące :>) przez który można by się tam dostać vel na czymś wlecieć i wylecieć? <-- to oczywiście też do dopracowania w zależności od sytuacji z tym że ten element akurat by krócej zajął bo przepis na maść jest przetestowany :]

Ta masc nie pozwala latac, a jedynie spowalnia spadek tworzac bufor powietrza i swoistego rodzaju spadochron gdy posmaruje sie nim przedmiot, ktory ciezko dziala (spytac Vaine), nie da sie go uzyc by latac (sa czary, ale nie eliskiry umozliwiajace takie rzeczy). Niestety, te kominy sa jednostronne, Wasze postacie o nich nie wiedza i sa one uzywane jednorazowo raz na kilkadziesiat lat o ile wogole nie sa legenda, wiec nie radzilbym sie tym sugerowac jako opcja.

No i jak narazie to by było tyle - jak coś jeszcze wymyślę to napiszę :]

P.S. Prosiłbym M o ewentualne dopowiedzenia czy dobrze rozumuję i które elementy są możliwe (wiem że przy pomocy tej maści można spaść z dosyć dużej wysokości ale czy da się wlecieć do góry to już niestety nie wiem :] )

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#5 2007-11-16 09:47:59

Hryniek

The Kartas Keeper / Moderator

Punktów :   

No to moze ja sie wypowiem
Posiadam pierscien ktry bedzie negowal zabezpieczenia ulatwi to wejscie w stopniu dosyc sporym. Informacje o von Carsteinie znajduja sie pewnie w kolegium od trupow (swiatla) vampir ytam nie wejdzie bo jak niby ma minac zabezpieczenia, ktore niewatpliwie sa robione na trupy a niedajboze kogos tam spotka to zostanie z niego Vampir Instant, wiec musi dokladnie powiedziec czego chce a moze uda sie wyciagnac. Trzeba pamietac ze sa to miejsca do ktorych sie wchodzi wiec napewno nie ma tam zabezpieczen, ktorych sami magowie by nie umieli obejsc.Za 3 miesiace bedzie tam Veluviell i Ulryk, do nich mam interes moze wiec pomoga w jakims stopniu sie odstac choc nie jestem pewna bo zadnymi przyjaciolmi to nie jestesmy.

Zajebiscie ciezkie wejscie, 2 tepe krasnoludy ktore zabija wszystko co nie jest magiem kolegium i komora z gazem, ktory jest wpuszczany w zamknieta przestrzen jesli nie umeisz tego obejsc. Zabezpieczenia znaja dokladnie tylko najwyzsi z kolegium magii, ktorzy za swietego chuja Ci ich nie zdradza (to tak jak bys Krauzego probowal namowic do tego aby podal Ci pin do swego bankomatu obiecujac za to np tysiac dolcow).
Nie zabija, bo one tylko wpuszczaja, ale rzeczywiscie, moga zamknac zdalnie pomieszczenie, odciac tlen i cos ew. wpuscic. Ale rzeczywiscie nic z tego akapitu Vaine, ani zadna z Waszych postaci nie wie, nie wiecie nawet do konca, czy dalej tak jest (to nie ta sama kampania wiec nie musze byc konsekwentny).

8 dnia warto sprobowac bo wtedy magowie racczej cierpia i watpie zegby ich wielu bylo w kolegium i mogli stanowic super duze zagrozenie, aczkolwiek jesli sa to beda bronic ich najwiekszych i najwazniejszych sekretow / informacji i nawet 8 dnia beda jebac czarami wiedzac ze sami padna ale obronia info, zreszta zapewne nie tylko magia jest kolegium bronione.

Jak przemysle wiecej to napisze

Thane: KOLORY SA DLA MNIE!! Zebym mogl w Waszych postach komentowac.

Ostatnio edytowany przez Hryniek (2007-11-16 09:55:11)

60 kg zywego RPG

#6 2007-11-16 14:52:27

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Jako że nie znam się, absolutnie na włamywaniu gdziekolwiek i powiedzmy pewne elementy kodeksu rycerskiego nadal uznaje za słuszne to opcja na włamywanie się do skryptorium nie wchodzi w grę. Zdecydowanie bardziej widzi mi się opcja na znalezienie chętnych na wejście i przyniesienie mi pewnych ksiąg tudzież informacji. Osobiście widzę to tak: o ile wiem Altdorf nie jest małym miastem (nie wiem tego ani jako gracz a sądzę i postać) w związku z czym z pewnością działają tam ludzie niekoniecznie błyskotliwi, ale wprawni w robocie, polegającej na włamywaniu/wykradaniu etc. różnych rzeczy. Dlatego sądzę, że głównym środkiem prowadzącym do celu przynajmniej jeśli idzie o mnie będzie znalezienie odpowiednich do takiej pracy osób i stworzenie jakiegoś planu działania na włam... Koncepcja jaka mi się rysuje, ale co do której nie mam przekonania, to próba powiedzmy odwrócenia uwagi osób związanych z zabezpieczeniem skryptorium/miasta ect. od miejsca włamu, np. poprzez wywołania zamieszek w innym punkcie miasta/przeprowadzenie równolegle drugiego włamu do jakiegoś w miarę istotnego miejsca, ale nie tak ważnego jak skryptorium. Dlatego swoją rolę widzę w pozyskaniu odpowiednich osób (to łatwe raczej nie będzie) oraz ew. odwracaniu uwagi od kluczowego punktu akcji. Co prawda na tą chwilę nie za bardzo znam możliwości Izabell, ale ona mogłaby podczas tego włamu udać się do skryptorium i interesujące mnie materiały wykraść...

Gdy tylko wyszli z cienia podbramia, w oczy uderzył ich ogromny malunek na ścianie przedstawiający rycerza z wycelowanym w nich palcem. Napis pod malunkiem pytał wielkimi literami: A TY? CZY JUŻ SIĘ ZACIĄGNĄŁEŚ?

#7 2007-11-16 15:40:11

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

A skad Ty Joziu wezmiesz taka kase jaka trzebaby bylo wylozyc na takie cos ;-) gdyby to bylo tak proste i gdyby byli tacy ludzie to czemu nie wykradli juz tego i nie szantazuja tym imperium?

#8 2007-11-16 16:08:32

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Tak właśnie też się zastanawiałem ile by to kosztowało, co najwyżej w drugą stronę możemy iść czyli znaleźć kogoś kto zrobi zamieszki i odwróci uwagę kiedy my będziemy próbowali się tam dostać... a co do tego jak to nie wiem czy nie dobrym pomysłem byłoby w ramach "ogólnego rozejrzenia się" zasięgnąć języka w gildii złodziejskiej - to też jest kosztowne ale jak ktoś ma tam kontakty (nie wiem czy ktoś z naszej drużyny je ma) to mogłoby być przydatne. Skoro mamy pierścień który nam pomorze chociaż część zabezpieczeń zdjąć to już coś... ale też trzeba wiedzieć gdzie dokładnie chcemy się dostać bo że do skryptorium to ok ale jak duże ono jest? i gdzie jest to co nas interesuje (+gdzie tzw "szarzy" ,nie wiem czy dobrze ich pamiętam M, się znajdują i czy będą nam stali na przeszkodzie - oczywiście moja postać nic o nich nie wie więc przydałoby się dowiedzieć od kogoś jak to w środku wygląda a nie że się jakimś cudem dostaniemy, przejdziemy zabezpieczenia i co dalej, na ślepo będziemy szukać...) i w takowej gildii myślę że przy dobrej zapłacie (trza po drodze kasę skołować) możnaby tam zatrudnić paru chłopa do zamieszek jakichś... C.D.N. :P

#9 2007-11-16 17:17:32

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Hrynio podobno miał jakiś miecz do opchnięcia ;) a tak poważnie to na dobrą sprawę gówno można zaplanować jak się kompletnie nic nie wie o miejscu które chce sie spenetrować :P Więc na dobrą sprawę to w pierwszej kolejności na sesji trzeba będzie jak najwięcej info zdobyć o skryptorium już w samym Altdorfie, a kasa teraz się zastanawiam czy opcją nie byłoby poszukanie osób które są zainteresowane czymś co jest w skryptorium i mają przy okazji kasę na sponsoring takiej eskapady... Korzyści mają obie strony... Kwestia znalezienia takich osób w jak najbardziej dyskretny sposób, nie można wiecznie liczyć tylko na własne siły a za sojusznika mieć grupkę szkieletów...

#10 2007-11-17 20:41:26

Hryniek

Punktów :   

pomysl juz mam - wpadamy bierzemy maga z nozem pod szyje doprowadza bierzemy co trzeba i wychodzimy wy robicie obstawe i wszyscy sa weseli (mam andzieje ze kolegium nie czyta tego forum:P)
Napisz dokladniej, formalniej itd. Jak widac po poscie Schena nizej - to, ze wiesz juz jak to chcesz zrobic nie znaczy, ze nie moznaby bylo tego dopracowac, wyeliminowac ew. konsekwencji negatywnych czy opcji porazki w czasie samej akcji

60 kg zywego RPG

#11 2007-11-17 21:02:25

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Hrhr - raczej nie, tak przed chwilką jeszcze gadałem z M na ten temat (o tym że jak mag zobaczy co weźmiemy to będzie miał nas za idiotów którzy mogąc z tą wiedzą która tam jest zniszczyć imperium biorą jakieś bzdety) i mój dodatek do tego byłby taki że będę przez ten czas podróży a pewnie i później pracował nad eliksirem rytualnym zmieniającym nasz wygląd (wtedy nawet jak listy gończe roześlą to będą szukali nie tych co trzeba), w ekstremalnym wypadku to może być drużyna ćpunów ubranych jak banda chaosytów dowodzona przez woja chaosu w płycie (Józio) z bladym elfem (H), wychudłym wyglądającym jak totalny ćpun człowiekiem (ja) no i + drugi człowiek - podobnie wyglądający (Gosia). Także wtedy raczej nas nie znajdą a wiedząc co wzięliśmy i mając inwazje chaosu na głowie wywieszą listy gończe zamiast grupy uderzeniowej Panów w Kapeluszach :]
Doprecyzowujac, konkretnie omowilismy jak wyglada "zmienianie" wygladu w warhammerze - rzeczywiscie mozna przy pomocy wypacania tluszczu (skora zostaje wiotka) oraz pewnych bolesnych eliksirow przestawiajacych nieco rysy oraz chowajacych / zmieniajacych wlosy, ich kolor, kolor oczu i skory zmodyfikowac druzyne na tyle, ze nawet jak sie ktos domysli, ze sa pod wplywem alchemii zmieniajacej wyglad to nikt nie dojdzie jak wygladaliscie przed jej uzyciem. I rzeczywiscie z sukcesem uzyty taki sposob eliminuje opcje, ze nie bedziecie sie juz mogli pokazac w imperialnych miastach, gdzie nawet jesli by Was nie scigala inkwizycja wjechac byscie nie mogli, bo Wasze podobizny dla samej zasady (zeby pokazac, ze nie inkwizycja sciga winnych takich bezprecedensowych przestepstw) wywieszonoby wszedzie. A tak jesli nawet ktos sie sklei, ze rzeczywiscie macie zmieniony wyglad to nikt nawet nie bedzie probowal Was szukac (bo i tak Was nie znajda) - jak po kilku dniach nikt Was nie wylapie to pewnie powiesza kogos i powiedza ze to Ci - po torturach i po stosie.

#12 2007-11-19 17:25:16

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Proponuje kontynuowac dyskusje.

#13 2007-11-20 09:36:59

Hryniek

Punktów :   

mam tez inny pomysl ale nie wiem czy wypali ale 2 pomysly sa lepsze niz 1.
Jak juz pomoglismy w tej wiosce w ogole bysmy mogli popomagac dla imperium i legalnie dostac dostep do tych w sumie malo znaczych informacji dla imperium. Legalnie zawsze lepiej ale nie wiem jak sie wy na to zapatrujecie

60 kg zywego RPG

#14 2007-11-20 14:07:11

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Jest to jakaś opcja H ale w sumie nie jestem przekonany czy informacje które mnie interesują nie są istotne dla imperialnych... to już zależy od M... w każdym razie nie byłoby to takie głupie...

#15 2007-11-20 14:25:03

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

To, czy informacje sa istotne, to jest Baaaaaaaardzo subiektywna kwestia. Jeden z inkwizytorow moze uznac jakies informacje o puszczajacej sie pokojowce imperatora za totalna pierdole, inny za kluczowe dla panstwa informacje. Jesli chodzi o inne sprawy - tam nie ma rzeczy "malo znaczacych" - takiego sformuowania uzyl H. Rzeczy maloznaczacych nie trzyma sie pod takim kluczem. Ale rzeczywiscie, sa o wiele istotniejsze tam trzymane. Ale ocena tego jest bardzo subiektywna i w gestii inkwizycji. No i dorzucic nalezy, ze zadnej ksiazki legalnie stamtad nie wyniesiecie, moglibyscie w naprawde dobrej opcji najwyzej przeczytac kilka interesujacych Was stron.

#16 2007-11-20 14:30:43

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

W takim razie skoro dobra opcja to przeczytanie paru stroniczek a w zamian ostry zapierdziel pewnie to chyba należy pójść drogą mniej legalną...

#17 2007-11-20 20:15:10

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Tak poza tym H to jak wytłumaczysz inkwizycji pomagającego imperium wampira - nawrócił się czy coś? krasnoludzkiego renegata chaosu od którego da się wyczuć magię (a więc chaos), jakoś mi się nie widzi ten pomysł ale można rozważyć of course :]

#18 2007-11-20 20:26:56

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Od elfki tez czuc chaos - zna chaosycka magie. Caly lore nawet.

#19 2007-11-20 22:07:53

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Wiem tylko po prostu mnie się pominęło :P

#20 2007-11-21 09:27:58

Hryniek

Punktów :   

kutwa no to wymyslcie cos jeszcze:P bo narazie ja bylszcze pomyslami a wy sie tylko czepiacie :P

60 kg zywego RPG

#21 2007-11-21 11:28:27

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Nie czepiamy się tylko konfrontujemy Twoje pomysły z rzeczywistością :> a co do samych pomysłów to mi tamten pasuje - tylko trza by dopracować tą zmianę wyglądu (stworzenie takiego ryta może troszkę zająć ale jest warte zachodu) i przede wszystkim będzie się trzeba dowiedzieć komu mamy przyłożyć ten nóż do gardła :>

#22 2007-11-21 11:37:35

SoWa1201

Gość

Mógłbym w jakiś sposób ja się wypowiedzieć na ten temat ?? Czy mnie sprawa nie dotyczy i nie moge pomagać ??;>

#23 2007-11-21 14:45:09

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

W tej chwili Sowa to Cie nie dotyczy ;P

#24 2007-11-21 20:41:04

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Ale pomysł jakiś do rozważenia zawsze jest mile widziany :>

#25 2007-11-22 07:56:50

SoWa1201

Gość

narazie się wstrzymam od odpowiedzi może sami na to wpadniecie :) myśle że wasze postacie powinny o tym wiedzieć :)

#26 2007-11-22 10:00:36

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Mysle, ze juz przenosisz jakas wiedze gracza o swiecie, w ktorym tocza sie czytane przez Ciebie ksiazki na moj swiat, bo z tego, co napisales wynika jasno, ze widzisz jakis prosty i jasny sposob, ktory wydaje Ci sie oczywisty. To sie podziel z nami.

#27 2007-11-22 13:42:04

SoWa1201

Gość

Ja jestem praktycznie mało inteligentnym wikidajłom alez mojego punktu widzenia to wygląda tak.....
Najpierw ino musicie znaleść osobe mondrom i piśmiennom (nie to co ja) która mazałą na papierze ten budynek(thane nie wiem czy moja postać wie co to jest czy nie) ona ma takie papiery na których ten budynek jest namalowany ale tak że tylko drugi mąndry to zrozumie. Jo tam myśle żę tam będzie nabazgrane jakiś słaby punkt czy wejscie od strony studzienek bądź kanałów.

Pamiętajcie że nie wiem co wiecie sami na ten temat więc ciężko mi jest w tej chwili inne rozwiązanie wykombiować. Te wydaje mi się najbardziej realne. Proszę jeszcze raz o wyrozumiałość

Ewentualnie inne rozwiązanie. wartownicy na pewno się zmieniają co jakiś czas (muszą to nie są roboty)dowiedzieć się jak to się odbywa czy są jakieś chasła ilu jest tych wartowników jak często się zmieniają. Wtedy można by było przejąć ich uniformy zrobić zmianę warty i wejść do środka ( tylko nie tak na Hurrraa:P)

Ostatnio edytowany przez SoWa1201 (2007-11-22 13:48:36)

#28 2007-11-22 14:50:47

joseph

Gość bez niczego

Punktów :   

Heh żeby to było takie proste, żeby tam były jakieś wejścia łatwe do przeniknięcia, żeby to byli zwykli strażnicy... to pewnie poszło by gładko i sprawnie i dawno znalibyśmy treść tych naszych książeczek....

#29 2007-11-22 15:14:39

SoWa1201

Gość

No własnie nie wiem jak to wygląda ale jak przeglądałem tą rozmowę to nie widziałem takiego rozwiązania i raczej nikt nie szedł w tą stronę heh

#30 2007-11-22 17:55:44

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Bo wszyscy slusznie zalozyli, ze gdyby to bylo takie proste juz dawno by to ktos zrobil. A skoro nikt nie zrobil tego tak - to znaczy, ze to takie proste nie jest. I rzeczywiscie - nie jest.

Stopka forum

RSS