rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Fakt... chyba wczoraj miałem dostać smsa :D Szczerze mówiąc... zaczynam wątpić w swoją chęć RD... na pewno nie bede mógł być Impem... co najwyżej za GD zrobie, ale też nie tego na 1 linii... realnie rzecz biorąc - MAM WCHUJ ROBOTY! Sesja powoli zaczyna mnie przerażać... A naprawde chce ją dobrze zaliczyć. Zależy mi na tym, może będę zabawny, ale BARDZIEJ niż na RD i KOBIECIE. Pogrążam się :P
To może zapytam inaczej, gramy cokolwiek czy mam szukać innej koalicji?
No to szukać trzeba czegoś szybko skoro to nie wypala w żaden sposób...
Prawie gracz
nie no ale o mnie to znowu cholera wszyscy zapominaja :X
No to krótka piłeczka, kto gra w najbliższej erze jeśli odpowiednio dużo osób klecimy tą koalkę, jak nie to trzeba będzie się gdzieś upchnąć szybko.
JA GRAM!
Prawie gracz
wy mnie sie tak latwo nie pozbedziecie:P ja tez gram i nie odpuszcze:P
Epizodyczni Sataniści, słuchajcie, ja jestem ZA, chce, ale mam pewne trudnosci! Mianowicie, nie wiem kiedy bede miał dostęp do neta w pierwsze dni ery... 2 nie chce fuchy, ktora wymaga ode mnie paru godzin na dzien, bo mam wchuj roboty! :/ Chce byc zwyklym klikaczem wykonujacym rozkazy, ew swoim expem sie dzielacym, ale nie porzytkujacym cały "czas" na obmyslanie wszystkiego...
Gram, gdy spełnione są warunki:
1. Nie jestem impem, najwyżej GD, ale nie ten od "wszystkiego"
2. Przez pierwsze dni ktoś bedzie musiał poprowadzić moje guby. (ja wiem, może 3-4)
Więc, jeżeli zgadzacie się na to, WCHODZE i GRAM!!
No to są 4 osoby już w takim razie. Ja jestem otwarty na wszelkie zadania, no ale z racji na jak dotąd mizerne doświadczenie raczej nic poważnego lepiej co bym nie robił...
Ja nie mam czasu na bycie impem. Moglbym byc gd, ale tez nie az tak fajnie. Na ta ere "sesyjna" trzeba znalezc jakis sklad, gdzie juz bedzie Imp i GD.
http://www.reddragon.pl/forum/index.php … 12&t=16327 - taki temat zalozylem.
Dobra, sluchajcie, jak bedzie odp na forum RD, i ktos nas bedzie chcial wziac, to moge isc. Ale jezeli nie bedziejakiejkolwiek odp, to ja sie w to nie pakuje, bo juz czuje smrod IMPowania na plecach :P a nie bardzo, naprawde nie bardzo u mnie z "czasem"...
BTW... starcraft poszukuje ex graczy... M mozesz zagadac!
Ostatnio edytowany przez Dymeq (2007-12-17 16:14:15)
Coś mi się widzi, że nikt się w rzeczonym temacie na forum RD nie odezwie... może ma ktoś jakieś dojścia do konkretnych osób, bo takie ogłoszenie nie bardzo widać skutkuje...
No to działajcie dzisiaj, bo to ostatni termin, a losowo wolałbym się nie pakować do byle jakiej koalki...
7794895 12:59:15
siemka, podobno szukasz z kumplami koali na nowa erke w rd
7794895 13:00:44
chetnie was wezme do skladu. koalka nazywa sie [VK]Black Sheep back. potrzebuje olba,elfa,nekro i gnoma albo ludzia.
7794895 13:03:32
reaktywuje stara koalke ale ekipa sie rozkruszyla a ciezko dzis o nowych. wiekszosc chetnych wymaga szkolenia a na to tez nie mam czasu dlatego koalka nie bedzie pewnie duza ale powinno byc ciekawie
No cóż ja klikałem jedynie krasia, więc na dobrą sprawę niczego innego nie znam, no ale to kwestia wytłumaczenia szybkiego i tu pewnie mogę liczyć na któregoś z was, więc mi obojętnie co to będzie (oczywiście lepiej żeby to nie była magia). Ale jest najs skoro jest koalka :D
Prawie gracz
akurat magie to teraz upraszczaja:P a ja jedyne co znam to necro... dawno temu klikalem goby... ale to stare dzieje...
Ja bede czlowiekiem, juz ustalilem z Impem. [VK]Kruczy Dziób, tak bede sie nazywal. Green mi sie wydaje, ze na gnoma mozesz sie wstrzelic. Nie bedzie magiem, bedzie off + zlo. Zero magii.
Mi tam najlepiej coś co znam - może być i kraś, nekr by wymagał pomocy przy optymalce :P, ew cokolwiek co by nie szło na magie...
Niestety krasi nie bedzie...
"podstawowym zalozeniem byl taki uklad: nekro(m,a) nekro(m,a) elf(m,o) elf(m,o) olb(a,o) olb(a,o) olb(a,o) ludz(z,a) ludz(z,m) ludz(z,o) gnom(a,z) gnom(a,z) " - to jego wymyslony sklad koalicji... ja widze, ze on taki sobie jest, ale skoro ma do niego jakies opcje... niech bedzie. Wiem tylko, ze ja jestem zarezerwowany jako czlowiek, tyle... Jak bedzie wieczorem, to moze M zrob jakas konwersacje na gg z nim czy cus. Zebysmy sie dogadali, co mu w koncu jest potzrebne.
Prawie gracz
a ja tam juz ksiestwo jedno mam :P jak bedzie trzeba to jeszczze jedno zaloze i oplace ale z jednych necro nikt mnie nie zgoni:P
wrrrrr XD
Dobra, UWAGA:
Potrzeba elfa, oba necro i gnoma!!!!!!!!!!!! Własnie gadam z Ultima!
Olb - Joseph, bo całkowicie nie chcesz magii. M Ciebie dobrze wyszkoli w te klocki.
Elf - MaaD - Lubi szyszki.
Gnom - Shenu, bo w sumie chyba Tobie wszystko jedno?
Necro - Green, ale ja sie obawiam, ze sobie z magia nie dasz rady... Ew gadaj z Schenem czy sie nie zamienicie.
Zakladajcie dzisiaj konta i skladajcie podania do [VK]Black Sheep!!!! Ja juz jestem :P
Ostatnio edytowany przez Dymeq (2007-12-18 19:26:32)
dla mnie tam rybka mogę i gnomy założyć - zobaczymy jak się je klika :P
pamietajcie o przedrostku [VK] przed nazwa :P
[Założone]
Ostatnio edytowany przez Sch3nzee (2007-12-18 19:38:04)
No spoko już księstwo założone.
No i luzik - teraz tylko M Elfiaki założy :]