Wieża Thane'a & Team

rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Kolor zielony jest zarezerwowany dla editów administracyjnych.
Give a player a fish, and he’ll probably try to sell it to an NPC fisherman.
Teach a player to fish, and next week he’ll show up with the book, “The Complete Adventuring Fisherman”. He’ll start hunting for some monstrous leviathan to catch and enslave, and he’ll be dual-wielding two fishing poles.

#1 2007-11-05 21:08:17

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Karty postaci

Sprawa jest prosta - czy chcecie wprowadzenia dodatkowego dzialu forum dostepnego tylko dla Waszej grupy (gracze), w ktorej zamieszczalbym karty postaci zrobione przeze mnie, zebyscie mogli wypowiadac sie na ich temat i abym mogl wprowadzac ewentualne poprawki lacznie z dzialem download, gdzie moglibyscie sciagnac sobie karty postaci mojej roboty (oczywiscie pamietajcie, ze sa to stworzone przeze mnie karty tylko i wylacznie na Wasz prywatny uzytek, normalnie robie karty za ktore biore kase ;)?

My beloved player, I've got a story to tell...

#2 2007-11-05 21:34:25

Hryniek

The Kartas Keeper / Moderator

Punktów :   

Re: Karty postaci

wybacz ze odbiegne od tematu ale kto Ci placil za karty jak nawet kosciol za poczatowki Ci nie zabulil ;)

Edit by Thane: Dwa razy zamowienia na karty mialem. Jedno od druzyny z Warszawy (karty AD&D) i drugie od tej samej na karty GURPSa - zaplata - kilka piw w Lechu i fajki. Druzyna Feliksa. Ale nie zmienia to faktu, ze sa lepsze od zwyklych i trzeba przestrzegac prawa autorskiego ;)

60 kg zywego RPG

#3 2007-11-06 06:22:05

Sch3nzee

Skryba / Moderator

Punktów :   

Jeśli o mnie chodzi to mógłby powstać taki dział - oczywiście jeżeli masz na tyle dużo czasu żeby robić jakieś poprawki do kart no i pomysły na te poprawki bo jak narazie to karty te które mamy pasują mi w 100% :]

Czy wszystkich bohaterskich czynów dokonały krasnoludy?
Czy ogień Ulryka kiedykolwiek zagaśnie?
Czy Sigmar zaczynał jako Woźnica?
Odpowiedź na te jak i wiele innych pytań znajdziesz grając w WFRP II

#4 2007-11-06 12:42:50

Thane

Big Badass GM

Punktów :   

Dzial jest - dzial o wfrp to takze dzial do zamieszczania materialow.
Tylko wlasnie kwestia jest taka - czy wogole sa jakies poprawki, ktore byscie chcieli, bo jak sa, to dobrze by bylo wiedziec, jak nie ma - to bedzie temat "poliz dupe M jakie fajne karty robi". A ja wiem, ze robie fajne, nie musze takiego tematu zakladac :P
Karty robi sie szybko - nie wymaga to duzo czasu. Obecna karte do wh robilem godzinke.

My beloved player, I've got a story to tell...

#5 2007-11-07 17:02:57

Hryniek

The Kartas Keeper / Moderator

Punktów :   

no i super bo tak naprawde im wygodniejsza karta tym lepiej sie gra, zreszta np M wie ze nie cierpie babrac sie w papierach temu nie gralem magie w d&d :)

60 kg zywego RPG

Stopka forum

RSS