rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Sprawa jest prosta - czy chcecie wprowadzenia dodatkowego dzialu forum dostepnego tylko dla Waszej grupy (gracze), w ktorej zamieszczalbym karty postaci zrobione przeze mnie, zebyscie mogli wypowiadac sie na ich temat i abym mogl wprowadzac ewentualne poprawki lacznie z dzialem download, gdzie moglibyscie sciagnac sobie karty postaci mojej roboty (oczywiscie pamietajcie, ze sa to stworzone przeze mnie karty tylko i wylacznie na Wasz prywatny uzytek, normalnie robie karty za ktore biore kase ;)?
wybacz ze odbiegne od tematu ale kto Ci placil za karty jak nawet kosciol za poczatowki Ci nie zabulil ;)
Edit by Thane: Dwa razy zamowienia na karty mialem. Jedno od druzyny z Warszawy (karty AD&D) i drugie od tej samej na karty GURPSa - zaplata - kilka piw w Lechu i fajki. Druzyna Feliksa. Ale nie zmienia to faktu, ze sa lepsze od zwyklych i trzeba przestrzegac prawa autorskiego ;)
Jeśli o mnie chodzi to mógłby powstać taki dział - oczywiście jeżeli masz na tyle dużo czasu żeby robić jakieś poprawki do kart no i pomysły na te poprawki bo jak narazie to karty te które mamy pasują mi w 100% :]
Dzial jest - dzial o wfrp to takze dzial do zamieszczania materialow.
Tylko wlasnie kwestia jest taka - czy wogole sa jakies poprawki, ktore byscie chcieli, bo jak sa, to dobrze by bylo wiedziec, jak nie ma - to bedzie temat "poliz dupe M jakie fajne karty robi". A ja wiem, ze robie fajne, nie musze takiego tematu zakladac :P
Karty robi sie szybko - nie wymaga to duzo czasu. Obecna karte do wh robilem godzinke.