rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
No to zaczne jako pierwszy piszac cos o mej wspanialej i idealnej osobie.
Jestem boski i wspanialy to kazdy z was wie a dla tych co nie wiedzia to powtarzam boski i wspanialy
Kidding ya ;]
Tak na serio (nie zeby cos wyzej nie bylo prawda) to jestem osoba o raczej zlej naturze. Lubie irytowac i grac na nerwach (tak ulubiony instrument) w ogole jestem ZUY i MHROCZNY.
Oprocz mego wmontowanego zua to gram sobie w RPG i tak gram i gram i gram i tak jakby gram juz 12 lat. Znaczy chyba nie tak malo. Przerobilem od groma systemow choc wychowalem sie na WH I no i zasadniczo oddalem serce temu systemowi.
Co jeszcze o mnei mozecie chciec wiedziec hmmm...
O wlasnie moze co robie na codzien? tak to ejst bardzo ciekawy temat zapewniam wiec uwaga uwaga (werble prosze) studiuje, tak studiuje moi drodzy dziennie (i dzielnie) Politologie gdzie dorobilem sie stypendium (to taki fajny myk ze Ci placa, ze chodzisz na wydzial i nic tam nie robisz).
Co lubie: czekolade i slodycze, jesc, gotowac
Co lubie jeszcze: bilard, piwo i inne napoje %
Co lubie jeszcze jeszcze: filmy, teatr, mange & anime
Co lubie jeszcze jeszcze jeszcze: kulturalnie spedzac czas, smiac sie, wymyslac glupie rzeczy od ktorych czlowiek sie skreca na ziemi ze smiechu, sesje, wampiryzm, RPG
Co kocham: ZUO I MHROK, rządzenie swiatem i ogolnie bycie koxem jakich malo
No to duzo radosnych rzeczy juz sie dowiedzieliscie...
A to macie co jeszcze mysle sobie w zyciu:
Generalnie ustroje wyglądają tak (wg Hrynka):
– Maoizm: mam trzy krowy; rząd zabiera wszystkie, zabija i mięso dzieli po równo.
– Komunizm: mam trzy krowy; rząd zabiera je do kołchozu, gdzie zdychają.
– Narodowy socjalizm: mam trzy krowy; rząd zabiera dwie i zamienia je na armaty.
– Faszyzm: mam trzy krowy; rząd ustanawia cenę maksymalną na mleko, a krowy każe zakolczykować, bym ich nielegalnie nie zjadł.
– Socjalizm: mam trzy krowy; rząd odbiera mi pod przymusem mleko, które potem mogę kupić w państwowym sklepie na kartki.
– Socjaldemokracja: mam trzy krowy; rząd skupuje ode mnie mleko i rozdaje za darmo w szkołach, gdzie dzieci wylewają je do zlewu.
– Państwo opiekuńcze: mam trzy krowy; muszę sprzedać jedną, by starczyło na badania weterynaryjne i podatki od dwóch pozostałych.
– Eurosocjalizm: mam trzy krowy; rząd każe mi zabić jedną, bo krów jest za dużo – i drugą, bo krowa sąsiada jest chora na pryszczycę.
– Kapitalizm: mam trzy krowy; sprzedaję jedną i kupuję byka!
Przyswoicie to sobie bo pamietajcie bo wszyscy tu jestesmy krwawymi liberalami
Hmmm teraz o postaciach cos mam powiedziec.... duzo ich bylo. Glowna postac to oczywiscie Xerrox Xillaxo'ra (ktorym gram juz 6 lat) inne wazne to:
-Veluviell von Craiten
-Mortimmer von Craiten
-Vein
-Godfryd Grabstein
-Ervindell
i wiele wiele innych...
Co do histori to samego Xerroxa by wyszlo pare tomow ksiazek... znajde wiecej czasu to opisze na forum.
No coz... wiecej grzechow nie pamietam chyba, nawet jesli pamietam to i tak sie nie przyznam...
Jakby ktos cos chcial wiecej wiedziec to kontaktujta sie ze mna (tak to jet reklama)