rpg - reddragon - norweskie lesbijki - szybkie samochody - palenie zabija - to od Was zależy, czy to forum wypali
Hahaha, to naprawdę urocze poczytać te teksty sprzed lat :)
Krwawymi liberałami jesteśmy. No jestem i ja. Podobno anarchia i liberalizm w jednym sypiają łóżku i myślę, że coś w tym jest.
W RPG od niedawna (znaczy nie liczac komputerowych RPG - bo od bardzo dawna) w zasadzie od miesiąca, czy dwóch. Staram się, uczę się, daję z siebie ile mogę i potrafię. W tym momencie - rycerz Rune Sigsson - jak mi idzie - nie mi oceniac. Jak mi sie podoba - baaardzo, aż sie nie spodziewalem, ze bedzie tak bardzo :) Mam z tego kupę radości i naprawdę swietną terapię na poszargane nerwy :) Poza tym świetna ekipa i genialny GM - nos mi zbrązowieje, ale niech brązowieje, zasługują na jak najlepsze słowa :)
Poza tym - 33 lata, łysieje, irokeza już nie postawie :) Jestem przedsiębiorcą i w tym temacie tyle. Mam kochaną żonę i kochaną córeczkę - 7 miesięcy. Niedawno rozpoczalem studia - kulturoznawstwo - pierwszy semestr na razie zaliczony, srednia 5,0 i trzymac kciuki aby dalej tak bylo, to 500 skasuje za stypendium :)
Poglądy, jak już pisałem - liberalne. Lubię dobrą literaturę, filozofię, malarstwo, psychologię spoleczna, teorie komunikacji. Tak, to jest to co lubię. Poza tym wypić lubię. Dużo wypić lubię, bo ja duzy jestem. Posmiac sie lubie i pożartować, z grilla czasem cos zjesc, filmy kiedys lubilem mocno, teraz juz mniej. No i RPG lubię i wciąż się go uczę :D
to chyba tyle o mnie, małym żuczku :)